Busquem els 10 millors llocs on fer #LoVermut a les Terres de l'Ebre

20/03/2014

Envia'ns les teues propostes amb imatges, recomanacions, curiositats, preus (!)... entre els participants Surtdecasa sortejarà 3 vermuts per a dues persones.

Participa a través del perfil facebook de Surtdecasa, o a twitter i a instagram mitjançant el hashtag #LoVermut. Què, ens hi ajudes?

 

Amb la meua veïna blocaire Núria Barberà i l’equip Surtdecasa Terres de l’Ebre ens hem proposat un repte: trobar els 10 millors llocs on fer el vermut al nostre territori.

És diumenge, fa un un sol que convida a sortir de casa i - per què negar-ho - no tenim massa ressaca, la suficient per a constatar que som jóvens i rondem, però insuficient per a traure’ns els ànims d’anar a fer el vermut. No en tenim cap dubte, avui és el dia indicat per a començar la nostra recerca.

Abans de sortir llegeixo a twitter que aquesta setmana, l’escriptora Maya Kroth ha publicat al Whashintong Post un article sobre el renaixement del vermut al nostre país, afirma que “Catalunya és llar d’una llarga tradició d’elaboradors de vermut”. Això ens acaba de traure la son de les orelles, fa il·lusió que es parle d’una tradició tan nostrada com fer el vermut, però tinc dubtes sobre si a les Terres de l'Ebre el vermut també viu un renaixement, o si no s'ha mort mai… hi pensarem.

Comencem riu amunt, i anem a Benifallet. Al vermut li diuen sec i encara conserven una embotelladora de sifons, abans n’hi havia a quasi cada poble, però poc a poc s’han anat perdent… Durant les properes setmanes seguirem, recorrerem el territori amunt i avall, i necessitem la vostra ajuda.

Us proposem que ens envieu propostes, amb imatges, recomanacions, curiositats, preus (molt important).... entre els participants Surtdecasa sortejarà 3 vermuts per a dues persones.

Podeu participar-hi penjant les vostres imatges i recomanacions al perfil facebook de Surtdecasa, o a twitter i a instagram mitjançant el hashtag #LoVermut. Què, ens hi ajudeu?

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.