,
20/03/2014
Coses de la vida

Busquem els 10 millors llocs on fer #LoVermut a les Terres de l'Ebre

Envia'ns les teues propostes amb imatges, recomanacions, curiositats, preus (!)... entre els participants Surtdecasa sortejarà 3 vermuts per a dues persones.

Participa a través del perfil facebook de Surtdecasa, o a twitter i a instagram mitjançant el hashtag #LoVermut. Què, ens hi ajudes?

 

Amb la meua veïna blocaire Núria Barberà i l’equip Surtdecasa Terres de l’Ebre ens hem proposat un repte: trobar els 10 millors llocs on fer el vermut al nostre territori.

És diumenge, fa un un sol que convida a sortir de casa i - per què negar-ho - no tenim massa ressaca, la suficient per a constatar que som jóvens i rondem, però insuficient per a traure’ns els ànims d’anar a fer el vermut. No en tenim cap dubte, avui és el dia indicat per a començar la nostra recerca.

Abans de sortir llegeixo a twitter que aquesta setmana, l’escriptora Maya Kroth ha publicat al Whashintong Post un article sobre el renaixement del vermut al nostre país, afirma que “Catalunya és llar d’una llarga tradició d’elaboradors de vermut”. Això ens acaba de traure la son de les orelles, fa il·lusió que es parle d’una tradició tan nostrada com fer el vermut, però tinc dubtes sobre si a les Terres de l'Ebre el vermut també viu un renaixement, o si no s'ha mort mai… hi pensarem.

Comencem riu amunt, i anem a Benifallet. Al vermut li diuen sec i encara conserven una embotelladora de sifons, abans n’hi havia a quasi cada poble, però poc a poc s’han anat perdent… Durant les properes setmanes seguirem, recorrerem el territori amunt i avall, i necessitem la vostra ajuda.

Us proposem que ens envieu propostes, amb imatges, recomanacions, curiositats, preus (molt important).... entre els participants Surtdecasa sortejarà 3 vermuts per a dues persones.

Podeu participar-hi penjant les vostres imatges i recomanacions al perfil facebook de Surtdecasa, o a twitter i a instagram mitjançant el hashtag #LoVermut. Què, ens hi ajudeu?

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Mig dia de cabòries i l'altre mig comptant kWh, € o CO2 a la UPC. Visc les Terres de l'Ebre, resideixo a Ca la Feliu.

29/08/2018
L’albergínia i la carxofa són les reines de l'hort. Una a l'hivern i l'altra a l'estiu, quan la terra et crema els peus.
24/07/2018
Aquest curs ha estat duret - a molts nivells- però no patiu que no us atabalaré amb aquestes cabòries, de moment.
12/07/2018
La nova alcaldessa afirmava, fa només unes setmanes, que el Govern tindria altres maldecaps abans que el monument feixista que tenim clavat al mig de l'Ebre.
04/05/2018
Tinc un problema amb els cartells, papers, octavetes, enganxines... Ho guardo tot. Fa uns dies, mentre mirava de fer neteja, va aparèixer un cartell que em va retornar a una de les primaveres més intenses que recordo...
13/06/2017
L'Ajuntament de Tortosa torna a tenir un posicionament que el situa a la dreta de la dreta més rància i casposa.
20/03/2014
Envia'ns les teues propostes amb imatges, recomanacions, curiositats, preus (!)... entre els participants Surtdecasa sortejarà 3 vermuts per a dues persones.