Tortosa. Al fons, a la dreta.

13/06/2017
Balcó del Parlament de Catalunya amb la bandera de l'alliberament LGBTI

L'Ajuntament de Tortosa torna a tenir un posicionament que el situa a la dreta de la dreta més rància i casposa. Aquesta vegada, els vots d'Esquerra i Convergència impediran que la bandera de l'alliberament LGBTI lluisca a la façana de l'Ajuntament, com passa a molts altres municipis de Catalunya o al mateix Parlament durant el 28 de juny, Dia per l'Alliberament de lesbianes, gais, homes i dones transsexuals i bisexuals

Ferran Bel, Meritxell Roigé o Domingo Tomàs, no són ni homòfobs ni nostàlgics del feixisme. Però són extremadament autoritaris i molt poc intel·ligents. No poden aprovar res que propose un altre grup municipal i convertixen qualsevol proposta que tinga un cert tuf esquerranòs en un atac i en una conspiració contra el govern. Ho hem viscut amb el monument feixista, s'ha repetit aquest mes de juny amb la bandera LGBTI i ha estat una constant lamentable durant tots aquests anys. 

És cert que la bandera de l'alliberament LGBTI oneja al costat del Centre Cívic de Ferreries i que l'Ajuntament té unes polítiques més que acceptables en matèria LGBTI. Però el 28 de juny volem la bandera de l'arc de Sant Martí a l'Ajuntament, en un lloc visible i cèntric de la ciutat, tal com demana l'associació LGTeBre i com faran moltes poblacions de les Terres de l'Ebre. 

Avui, més que mai, Tortosa no és la meua capital. 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.