,
13/06/2017
Coses de la vida
Balcó del Parlament de Catalunya amb la bandera de l'alliberament LGBTI

Tortosa. Al fons, a la dreta.

L'Ajuntament de Tortosa torna a tenir un posicionament que el situa a la dreta de la dreta més rància i casposa. Aquesta vegada, els vots d'Esquerra i Convergència impediran que la bandera de l'alliberament LGBTI lluisca a la façana de l'Ajuntament, com passa a molts altres municipis de Catalunya o al mateix Parlament durant el 28 de juny, Dia per l'Alliberament de lesbianes, gais, homes i dones transsexuals i bisexuals

Ferran Bel, Meritxell Roigé o Domingo Tomàs, no són ni homòfobs ni nostàlgics del feixisme. Però són extremadament autoritaris i molt poc intel·ligents. No poden aprovar res que propose un altre grup municipal i convertixen qualsevol proposta que tinga un cert tuf esquerranòs en un atac i en una conspiració contra el govern. Ho hem viscut amb el monument feixista, s'ha repetit aquest mes de juny amb la bandera LGBTI i ha estat una constant lamentable durant tots aquests anys. 

És cert que la bandera de l'alliberament LGBTI oneja al costat del Centre Cívic de Ferreries i que l'Ajuntament té unes polítiques més que acceptables en matèria LGBTI. Però el 28 de juny volem la bandera de l'arc de Sant Martí a l'Ajuntament, en un lloc visible i cèntric de la ciutat, tal com demana l'associació LGTeBre i com faran moltes poblacions de les Terres de l'Ebre. 

Avui, més que mai, Tortosa no és la meua capital. 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Mig dia de cabòries i l'altre mig comptant kWh, € o CO2 a la UPC. Visc les Terres de l'Ebre, resideixo a Ca la Feliu.

29/08/2018
L’albergínia i la carxofa són les reines de l'hort. Una a l'hivern i l'altra a l'estiu, quan la terra et crema els peus.
24/07/2018
Aquest curs ha estat duret - a molts nivells- però no patiu que no us atabalaré amb aquestes cabòries, de moment.
12/07/2018
La nova alcaldessa afirmava, fa només unes setmanes, que el Govern tindria altres maldecaps abans que el monument feixista que tenim clavat al mig de l'Ebre.
04/05/2018
Tinc un problema amb els cartells, papers, octavetes, enganxines... Ho guardo tot. Fa uns dies, mentre mirava de fer neteja, va aparèixer un cartell que em va retornar a una de les primaveres més intenses que recordo...
13/06/2017
L'Ajuntament de Tortosa torna a tenir un posicionament que el situa a la dreta de la dreta més rància i casposa.
20/03/2014
Envia'ns les teues propostes amb imatges, recomanacions, curiositats, preus (!)... entre els participants Surtdecasa sortejarà 3 vermuts per a dues persones.