,
18/08/2011
Coses de la vida

Descobrint lo territori, al Delta de l'Ebre.

Tinc un amic una mica corcó, que no perd mai l’oportunitat de burxar-me. Darrerament, li encanta retraure’m que no coneixo gaire el territori que defenso i potser té una mica de raó (només potser i només una mica!).

No és cert que no conegue les Terres de l’Ebre, però sí que és cert que una part molt important només la coneixo d’una manera molt superficial, vergonyosament superficial potser. El cas és que els darrers mesos he fet avanços importants en aquest sentit i he quedat fascinat.

El dilluns passat per exemple, mentre anava pel Delta amb uns amics del Baix Llobregat i de València vam tenir la sort de trobar-nos una activitat organitzada per la Reserva Natural de Riet Vell. Voluntàries i voluntaris de SEO/BirdLife ens van animar a participar en una gimcana de reconeixement d’ocells i vam quedar totalment abduïts per una activitat que no havíem fet mai.

He de reconèixer que al principi no estàvem massa motivats, pensàvem que podia acabar sent una activitat avorrida i cap dels tres no teníem cap coneixement sobre ocells, però en poc temps vam anar descobrint el bernat pescaire, la fotja, els flamencs, el xibec, el tètol, el cabusset, el fumarell, el xatrac, l'agró o la gavina corsa!

Vam xalar molt, així que vos ho recomano, em sembla que he descobert una nova afició, més econòmica i saludable que els gintònics! ;-)

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Mig dia de cabòries i l'altre mig comptant kWh, € o CO2 a la UPC. Visc les Terres de l'Ebre, resideixo a Ca la Feliu.

29/08/2018
L’albergínia i la carxofa són les reines de l'hort. Una a l'hivern i l'altra a l'estiu, quan la terra et crema els peus.
24/07/2018
Aquest curs ha estat duret - a molts nivells- però no patiu que no us atabalaré amb aquestes cabòries, de moment.
12/07/2018
La nova alcaldessa afirmava, fa només unes setmanes, que el Govern tindria altres maldecaps abans que el monument feixista que tenim clavat al mig de l'Ebre.
04/05/2018
Tinc un problema amb els cartells, papers, octavetes, enganxines... Ho guardo tot. Fa uns dies, mentre mirava de fer neteja, va aparèixer un cartell que em va retornar a una de les primaveres més intenses que recordo...
13/06/2017
L'Ajuntament de Tortosa torna a tenir un posicionament que el situa a la dreta de la dreta més rància i casposa.
20/03/2014
Envia'ns les teues propostes amb imatges, recomanacions, curiositats, preus (!)... entre els participants Surtdecasa sortejarà 3 vermuts per a dues persones.