,
24/12/2012
Coses de la vida

Gregori no té ressaca. Entra i participa!

Avui és la nit de Nadal, hauria de ser l’inici de les fartaneres, els sopars interminables, els digestius i les ressaques. Però n’hi ha uns quants que ja portem uns quants dies rondant. Amb un parell de sopars d’empresa, festes d’aniversari, vermuts, benvingudes, alguns berenars i celebracions diverses. Pensar que és avui el dia en què comencen els excessos, fa pànic.

Així que la meua veïna blocaire Rosa Banqué i un servidor hem decidit proposar-vos fer un recull de consells contra les ressaques i altres adversitats derivades del compromís amb la festa!

Durant els propers dies podeu enviar-nos els vostres trucs i secrets, per a seguir rondant totes les nits i aguantar vius fins la nit de Reis. Podeu deixar comentaris al bloc, amb el hashtag #GregoriNoTéRessaca o a través de facebook.

Per a què Gregori no tinga ressaca tot s’hi val, ens ajudes?

Penseu que tenim pocs dies, teniu temps fins el dia 30, per la nit publicarem una entrada amb el recull.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Mig dia de cabòries i l'altre mig comptant kWh, € o CO2 a la UPC. Visc les Terres de l'Ebre, resideixo a Ca la Feliu.

29/08/2018
L’albergínia i la carxofa són les reines de l'hort. Una a l'hivern i l'altra a l'estiu, quan la terra et crema els peus.
24/07/2018
Aquest curs ha estat duret - a molts nivells- però no patiu que no us atabalaré amb aquestes cabòries, de moment.
12/07/2018
La nova alcaldessa afirmava, fa només unes setmanes, que el Govern tindria altres maldecaps abans que el monument feixista que tenim clavat al mig de l'Ebre.
04/05/2018
Tinc un problema amb els cartells, papers, octavetes, enganxines... Ho guardo tot. Fa uns dies, mentre mirava de fer neteja, va aparèixer un cartell que em va retornar a una de les primaveres més intenses que recordo...
13/06/2017
L'Ajuntament de Tortosa torna a tenir un posicionament que el situa a la dreta de la dreta més rància i casposa.
20/03/2014
Envia'ns les teues propostes amb imatges, recomanacions, curiositats, preus (!)... entre els participants Surtdecasa sortejarà 3 vermuts per a dues persones.