,
03/03/2011
Coses de la vida

Justificacions d'un aborigen abans d'explicar les seues cabòries

Fa un parell d'anys – el 2008 – vaig tenir la temptativa de fer-me un bloc. Va ser efímer, després d'escriure-hi la primera parrafada, vaig considerar que no era prou interessant com per a ser publicada. Així que vaig fulminar bloc i article el mateix dia.

Ara, per tant, m'he de convèncer a mi mateix que alguna cosa ha canviat i la principal excusa que tinc és que m'ho ha demanat Neus. El projecte de Surtdecasa.cat el considero molt interessant i engrescador, pot tenir un paper important en la dinamització del nostre territori, les Terres de l'Ebre.

Em dol sentir la gent que mira amb menyspreu i autoodi el seu territori: s'hi avorreixen, no hi ha coses interessants per a fer... això diuen. La darrera dècada, el nostre territori ha tingut una important revitalització social, sabem que és important lluitar pel model de territori que volem i contra les diferents agressions que patim. És evident que aquestes qüestions són vitals per a que els i les jóvens tinguem futur als nostres pobles, però també penso que l'oci i la cultura no són aspectes trivials, ja que juguen un paper molt important per a fer sentir viu el nostre territori, també per a cohesionar-lo. Surtdecasa.cat ens ajuda a conèixer les Terres de l'Ebre a valorar-les i a viure-les des de l'oci i la cultura, així que no he sabut dir-li que no a la meua veïna.

El problema ara el tinc jo, a vore què vos explico...

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Mig dia de cabòries i l'altre mig comptant kWh, € o CO2 a la UPC. Visc les Terres de l'Ebre, resideixo a Ca la Feliu.

29/08/2018
L’albergínia i la carxofa són les reines de l'hort. Una a l'hivern i l'altra a l'estiu, quan la terra et crema els peus.
24/07/2018
Aquest curs ha estat duret - a molts nivells- però no patiu que no us atabalaré amb aquestes cabòries, de moment.
12/07/2018
La nova alcaldessa afirmava, fa només unes setmanes, que el Govern tindria altres maldecaps abans que el monument feixista que tenim clavat al mig de l'Ebre.
04/05/2018
Tinc un problema amb els cartells, papers, octavetes, enganxines... Ho guardo tot. Fa uns dies, mentre mirava de fer neteja, va aparèixer un cartell que em va retornar a una de les primaveres més intenses que recordo...
13/06/2017
L'Ajuntament de Tortosa torna a tenir un posicionament que el situa a la dreta de la dreta més rància i casposa.
20/03/2014
Envia'ns les teues propostes amb imatges, recomanacions, curiositats, preus (!)... entre els participants Surtdecasa sortejarà 3 vermuts per a dues persones.