,
05/07/2024
Audiovisual
Videoclip 'L'Onada' de Pepet i marieta

Els 7 secrets de 'L'Onada', el nou videoclip de Pepet i Marieta

'L'Onada' és l'últim videoclip de Pepet i marieta amb Berti i Mar Lolailo com a protagonistes, però... quins 7 secrets amaga? El mateix Josep Bordes, 'Pepet', cantant del grup, ens els explica! 

1. Vam conèixer Berti fent una promo per al nostre darrer disc 'Vola'. Allí vam comprovar que és un crack tant davant com darrere de la càmera. Teníem clar que ell havia de ser un dels protagonistes, però qui podia ser ella? Berti mateix ens va suggerir la Mar Lolailo i va ser tot un encert. 

2. Al març del 2020 havíem de rodar un altre videoclip amb els ballarins i ballarines de l'Acadèmia de ball Feel Dance de Deltebre. T'ho pots imaginar, no? Just aquell cap de setmana va començar el confinament! Per sort vam guardar el contacte i, quatre anys després, quan pensàvem a recrear una festa a la platja per al clip de 'L'Onada', se'ns va encendre la bombeta. La gent de Feel Dance ho han fet de categoria i han creat una coreografia que donarà molt a ballar!

3. A l'Albert Guzman el vam conèixer rodant un vidiet per a una campanya promocional dels restaurants ebrencs promoguda per la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre. Al final del vídeo vam pensar que seria divertit que cantés amb natros mentre fregàvem plats per no portar prou pasta. Allí vam vore que l'Albert Guzman és un tio súper catxondo que quedaria súper bé al videoclip. Al final s'ha enrotllat i ens ha regalat un 'Menú dels Pirates' per a sortejar-lo entre qui deixi un comentari al youtube.

4. Ens va costar molt trobar un dormitori per a rodar les escenes de llit. Sembla que la gent té molt gelosa una part tan íntima de casa seua. Natàlia Guart, coneguda dissenyadora rapitenca i coneguda dissenyadora rapitenca i "mare de Mar" al videoclip, va suggerir d'anar a Sant Jordi a ca sa germana, Pili Guart. Resulta que la Pili té una casa xulíssima al punt més alt d'un turó de Sant Jordi i per arribar-hi ens vam perdre. Quan vam arribar, vam flipar amb les vistes i la casa, així és que va valdre molt la pena!

5. Hi va haver un moment de crisi el dia abans del rodatge. La veritat és que som una mica despreocupats i el director del clip Èric Artigas i jo mateix vam fer un pla de rodatge molt intens sense preveure on dormiríem ni on faríem les menjades. Sobre paper era tota una marató! Mar i Berti no ho veien clar i va haver un moment que semblava que se n'anava tot a dida. Per sort, vam calmar els ànims amb una videotrucada que, si no s'hagués produït, potser mos haurien enviat a la merda.

6. Una de les escenes de platja està rodada al Trabucador. Ens disposàvem a rodar l'escena de l''Onada' quan vam adonar-nos que ens havíem deixat el poval que portàvem per a recrear-la al restaurant de Guzman. Per sort hi havia un xiringuito allí mateix i els vam demanar si en tenien un. I el tenien, però era el de fregar! Vaig estar fregant una bona estona per a netejar-lo perquè l'aigua havia de sortir disparada cap a la cara de Mar i Berti.

7. Al Xiringuito d'Àlex ja havíem rodat el videoclip de 'La nineta dels meus ulls' l'any 2015. Però ha canviat molt. L'Àlex l'ha posat súper cuco. El dia del rodatge se'n va liar una xula. Als clients que ja hi havia es van sumar un bon nombre de curiosos que passaven per allí. Una dona ens va dir: "Podríeu vindre cada dissabte". Se veu que s'ho van passar molt bé amb l'espectacle!

 

Més informació:
Web Pepet i Marieta
Instagram Pepet i Marieta
Instagram Mar Lolailo
Instagram Berti

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals ebrenques! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura ebrenca que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses.. El requisit: que tinguin a veure amb les Terres de l'Ebre!

05/07/2024
'L'Onada' és l'últim videoclip de Pepet i marieta amb Berti i Mar Lolailo com a protagonistes, però... quins 7 secrets amaga? El mateix Josep Bordes, 'Pepet', cantant del grup, ens els explica! 
21/11/2022
Els videoclips de l'Èric Vinaixa mai ens deixen indiferents. Vinculats al context i amb una bona dosi de seducció. I és que Vinaixa és un artista amb totes les seves lletres. Cantant, músic, compositor, productor i fill de Miravet.
02/09/2021
Acaba de sortir del forn, el nou videoclip de Laura Guarch titulat 'Círculo lunar', un avançament del disc 'Kreödylia' que sortirà el 23 de setembre. 'Círculo lunar' és una adoració ritual de la naturalesa i la feminitat, que tenen en comú el pode
30/04/2021
Fa uns quants dies que corre per les xarxes socials un misteriós vídeo en què es veuen uns estranys éssers apareguts a Deltebre. Tot sembla ser una campanya de l'empresa Babyclon, dedicada a la fabricació de ninots de silicona mèdica de platí.
23/12/2020
La Fatarella ha engegat una campanya per fer visibles les cares i les tradicions que s'amaguen darrere dels productors locals.
19/11/2020
Pepet i Marieta llança 'La vacuna', el primer dels senzills que anirà publicant esglaonadament al llarg del pròxim 2021 i que acabaran donant forma al seu nou disc.
13/11/2020
Èric Vinaixa passeja per Miravet, el seu poble, recorrent els paisatges de la seva infantesa, mentre va saludant els veïns del seu municipi natal.