,
02/09/2021
Audiovisual
Videoclip 'Círculo lunar'

Laura Guarch estrena 'Círculo lunar' una adoració ritual de la naturalesa i la feminitat

Acaba de sortir del forn, el nou videoclip de Laura Guarch titulat 'Círculo lunar', un avançament del disc 'Kreödylia' que sortirà el 23 de setembre. 'Círculo lunar' és una adoració ritual de la naturalesa i la feminitat, que tenen en comú el poder de crear vida i ser mare. La cançó de pop electrònic conecta a totes les mares del passat amb totes les mares presents i futures a través d’un fil que les uneix al paisatge, des de les profunditats d’un volcà fins a l’horitzó més enllà del mar. Les pedres, els núvols, les flors i la lluna també són mare i formen part de l’empoderament femení que sorgeix a través de la col.lectivitat. A 'Círculo Lunar', Laura Guarch combina la veu futurista i robotitzada del vocoder, la veu clara i angèlica i la veu que emana de la força del col.lectiu. Les veus s’embolcallen en textures d’electrònica analògica i digital, a la vegada que escoltem sons provinents de les pedres d’Ulldecona -poble natal de l’artista- utilitzades com a percussió. El videoclip es va rodar els dies 12 i 13 d'agost al riu Sénia (Ulldecona), Toll dels Arenals (La Sénia), Molí la Vella (La Sénia) i Ullals de Baltassar (Amposta).

Més informació:
Laura Guarch Instagram

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals ebrenques! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura ebrenca que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses.. El requisit: que tinguin a veure amb les Terres de l'Ebre!

21/11/2022
Els videoclips de l'Èric Vinaixa mai ens deixen indiferents. Vinculats al context i amb una bona dosi de seducció. I és que Vinaixa és un artista amb totes les seves lletres. Cantant, músic, compositor, productor i fill de Miravet.
02/09/2021
Acaba de sortir del forn, el nou videoclip de Laura Guarch titulat 'Círculo lunar', un avançament del disc 'Kreödylia' que sortirà el 23 de setembre. 'Círculo lunar' és una adoració ritual de la naturalesa i la feminitat, que tenen en comú el pode
30/04/2021
Fa uns quants dies que corre per les xarxes socials un misteriós vídeo en què es veuen uns estranys éssers apareguts a Deltebre. Tot sembla ser una campanya de l'empresa Babyclon, dedicada a la fabricació de ninots de silicona mèdica de platí.
23/12/2020
La Fatarella ha engegat una campanya per fer visibles les cares i les tradicions que s'amaguen darrere dels productors locals.
19/11/2020
Pepet i Marieta llança 'La vacuna', el primer dels senzills que anirà publicant esglaonadament al llarg del pròxim 2021 i que acabaran donant forma al seu nou disc.
13/11/2020
Èric Vinaixa passeja per Miravet, el seu poble, recorrent els paisatges de la seva infantesa, mentre va saludant els veïns del seu municipi natal.
28/01/2020
Una desena d'artistes de les Terres de l'Ebre, entre els quals es troben Èric Vinaixa, Ignasi Blanch o Joan Rovira, han participat en la campanya #Projecteemma, un vídeo que vol ajudar en la recerca pel que fa al càncer de mama. Per al desenvolupa