,
23/12/2020
Audiovisual
Carnisseria del poble

Una passejada audiovisual pels productors artesans de La Fatarella

La Fatarella ha engegat una campanya per fer visibles les cares i les tradicions que s'amaguen darrere dels productors locals. Anys i generacions d'història on l'artesania i els productes de proximitat es converteixen en el principal valor a tenir en compte. Us presentem les històries de vida dels productors vinculats al món del pa, de la carn i de l'oli.

Forns:
Forn de Baix
Forn i Pastisseria Rius “Cal Bessó”

Carnisseries:
Xarcuteria – Carnisseria “Ca Depell”
Carnisseria “Cal Pastoret”
Carnisseria “Cal Carnisser”

Oli d'oliva:
Agrícola Sant Isidre, SCCL
Llopis. Productes de casa
Rius d’Or, SCP

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals ebrenques! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura ebrenca que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses.. El requisit: que tinguin a veure amb les Terres de l'Ebre!

23/12/2020
La Fatarella ha engegat una campanya per fer visibles les cares i les tradicions que s'amaguen darrere dels productors locals.
19/11/2020
Pepet i Marieta llança 'La vacuna', el primer dels senzills que anirà publicant esglaonadament al llarg del pròxim 2021 i que acabaran donant forma al seu nou disc.
13/11/2020
Èric Vinaixa passeja per Miravet, el seu poble, recorrent els paisatges de la seva infantesa, mentre va saludant els veïns del seu municipi natal.
28/01/2020
Una desena d'artistes de les Terres de l'Ebre, entre els quals es troben Èric Vinaixa, Ignasi Blanch o Joan Rovira, han participat en la campanya #Projecteemma, un vídeo que vol ajudar en la recerca pel que fa al càncer de mama. Per al desenvolupa
17/01/2020
'Poliamor' és un reggae pop amb aires de reggaeton, que narra l'apassionada relació amorosa d'una comunitat de veïns, on canta per primer cop com a solista Maria Cruz, la nova co-vocalista de la banda.
28/11/2019
'Pinyols de gel' és una cançó inèdita de Lia Sampai enregistrada a la Ribera d'Ebre, que denuncia l'abandó de la terra, evidenciat pels incendis d'aquest estiu. En aq
03/09/2019
Jonatan Rius, conegut com Pinapli, (Deltebre, 1983) un dels instagramers més cotitzats de les Terres de l'Ebre, signa aquest intens vídeo que repassa els atractius de les Terres de l'Ebre amb imatges gravades també amb drons.