Èric Vinaixa celebra la vida, l'amor i l'amistat amb 'The Golden Road'

30/07/2018
Imatge del videoclip 'The Golden Road' d'Èric Vinaixa

Quina millor època que l'estiu per cantar a la vida, a l'amor, a l'amistat, al bon rotllo... a aquelles petites grans coses que dónen sentit al nostre dia a dia! 

El músic i cantant de Miravet Èric Vinaixa acaba de treure nou videoclip, 'The Golden Road', inclòs en el seu últim treball 'Caos a mig camí' (Picap, 2017), molt ben acompanyat pels amics i actors Mercè Martínez, Màrius Hernández, Tony Corvillo, Gemma Dausedas i Míriam Tortosa. 

"Comences a donar-li voltes i l'únic que saps és que ha de ser l'antítesi de 'Final de camí'. Aquesta vegada volia una celebració. Un grup d'amics que vinguessin al rescat d'algú que no passa per un bon moment. Amor, amistat, lleialtat, rialles... vida!!" explicava ell mateix. El procés per gravar-lo va ser també part d'aquest pla divertit. "Així que agafes el telèfon i truques als teus amics de la faràndula, tots van dir que sí, però les agendes eren molt complicades". 

Com diu el també actor Ferran Rañé, al principi del vídeo, 'la vida hauria de ser com aquesta cançó'. Rialles, música, piscina, humor... i bona companyia! Celebrem la vida! 
 

*Web Èric Vinaixa | Facebook Èric Vinaixa