'It will never end'. Ritmes lounge i chill out al Delta de l'Ebre

17/05/2019
Imatge del videoclip 'It will never end'

Marc C. Griso presenta el videoclip de 'It will never end', el segon senzill del seu darrer EP 'Naked Soul' i que va finalitzar el passat octubre als estudis Abbey Road de Londres.

'It will never end' és la primera cançó que obre el nou treball de l'artista tarragoní i que compta amb la coproducció de David Palau i Nacho Romero. De fet, Palau -guitarrista habitual de les gires de Joan Manel Serrat, Alejandro Sanz o David Bisbal - és l'encarregat d'interpretar el solo de guitarra elèctrica en aquest mateix track. Després d'un any d'intensa feina al seu estudi ubicat a Cambrils i seguint la linia dels seus treballs anteriors, 'Naked Soul' balla amb els ritmes lounge, chill out i el deephouse buscant la musicalitat i l'elegància dels sons electrònics però sense perdre la mirada a l'escena musical actual. Han acompanyat a Griso en aquest EP la veu d'artistes com Alba Robles, Chipper i Sonia Linares entre d'altres músics del territori.  

El videoclip, que ha anat a càrrec d'Acid Factory, s'ha rodat a diferents localitzacions de les Terres de l'Ebre. Així, el Delta de l'Ebre o el municipi de Riba-roja són alguns dels escenaris elegits per l'artista per aquest nou video. Completen les localitzacions Reus i alguns espais del tarragonès. Els actors Iker García i Eduard Mejías donen vida i format al relat de la cançó.