Pepet i marieta contesta a VOX amb 'Que nos quiten lo bailao'

22/01/2019
Imatge del videoclip 'Que nos quiten lo bailao'

Davant la retallada de llibertats i la persecució del cos, el grup Pepet i marieta presenten 'Que nos quiten lo bailao', una oda a la llibertat d'expressió amb què reivindiquen el cos humà com a font d'inspiració artística. "La nuesa ha acompanyat la creació des de temps immemorials, per això no entenem que se'ns titlle d'exhibicionistes. Us imagineu algú acusant Goya d'exhibicionista per pintar 'La maja desnuda'?", diu Josep Bordes, cantant del grup.

La cançó diu frases com "que no ens toquen lo tablao" perquè "ja pot caure el món a trossos, ballaran los nostres cossos". "Davant la incultura, l'únic que podem és reivindicar l'art i la cultura com a única via per a eixamplar la ment i alliberar-nos de prejudicis arcaics i obsolets", sentencia Bordes.

'Que nos quiten lo bailao' ha estat enregistrada entre l'Atlàntida Estudios i el Tercero Estudios sota la producció de Genís Trani. El videoclip és obra de la productora Minifilms i l'ha dirigit Satyavan Galiana amb qui ja havien treballat a hits com 'La Cova', la cançó de TV3 'Corre l'estiu' o 'Me moles'.
 

---
Facebook Pepet i marieta