,
03/09/2019
Arqueologia

Mira, Toca, Crea, Aprèn

Posem fil a l’agulla i, per un cop, unes jornades d’arquitectura i arqueologia seran molt més que estar dempeus escoltant als tècnics.

Aquest cap de setmana simplement, escolta, preparat o practica. Fes, desfés, equivocat, i torna a intentar fer el tovot perfecte. Para a fer un glop d’aigua, pregunta als altres assistents si és més fàcil fer un entramat vegetal. Descobreix que les teves mans són expertes o inexpertes en treballar la pedra.

No ens importa si tens 3 o 90 anys, pensem que sempre s’hi es a temps aprendre i conèixer el nostre patrimoni. Embrutat, sua, enfadat, insisteix i xala.

L’IEC Montsià estarà ajudant-te per resoldre dubtes i explicar les tècniques constructives, la base de la Biodinàmica, però seran les teves mans i el teu cap qui realitzara les estructures.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Em dic Tere Gilisbars i sóc Santjaumera. He viscut una llarga temporada a Barcelona, com molts de vosaltres, per estudis i feina. L’arqueologia, la museografia i la comunicació audiovisual són les meves passions. La meva intenció és profunditzar en l'explicació del patrimoni històric ebrenc. Comença el viatge al passat!

03/11/2021
Surto amb el meu millor company de viatge a les4 el matí. Ja havia estat revisant els dies anteriors tot el que ell podria necessitar.
30/06/2021
I un dia qualsevol t’entra un whatsapp i et diuen que han trobat unes fotos antigues de finals dels 50 al fons d’un calaix.
01/12/2020
I si aquest fos un nadal normal a aquestes alçades l’Ana (Zaera) ja ens hauria escrit un correu electrònic per preguntar-nos i votar quin dia ens anava millor per fer el sopar de l’equip del Surtdecasa.
18/03/2020
La història sempre es repeteix i ens ensenya. No és el primer cop que la humanitat s’enfronta a una gran pandèmia, i no serà l’última.
03/09/2019
Posem fil a l’agulla i, per un cop, unes jornades d’arquitectura i arqueologia seran molt més que estar dempeus escoltant als tècnics.
21/07/2019