,
01/12/2020
Arqueologia
Taula pre-sopar de l'equip Surtdecasa. Desembre 2019.

Sopar de Nadal

I si aquest fos un nadal normal a aquestes alçades l’Ana (Zaera) ja ens hauria escrit un correu electrònic per preguntar-nos i votar quin dia ens anava millor per fer el sopar de l’equip del Surtdecasa.

I sinó hi haguessin restriccions arribaria molt puntual per poder donar un cop de mà, muntar els cavallets i la taula, i fer les fotos de rigor del abans de sopar.

Aniriem arribant a poca poc, i tot i que la dita és no portar res, sempre cau una ampolla de vi de la Terra Alta o unes postres km0.

Si no fos un nadal diferent, ens asseuríem a una taula amb més de 10 persones, de bombolles diferents i ens explicaríem els últims projectes que tenim en mà.

Si aquest fos un nadal diferent, hauríem celebrat que fa més de 10 anys que va nèixer el surtdecasa, per compartir i divulgar tots els actes culturals i festius que es fan també a comarca.

Desde la gastronomia, elcinema, el teatre,la literatura, el patrimoni, l’arqueologia, la dansa, la pintura,la música...

Però som al 2020, enmig d’una pandèmia, i el que toca es reconectar-nos virtualment , i desitjar-nos un bon any desde casa via Zoom, davant un plat diferent (trobarem a faltar la Quiche de la Neus (Barberà)

i amb un vi amb D.O Terra Alta, Penèdes, Empordà, Priorat o Montsant.

Salut per al 2021 Surtdecasencs!

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Em dic Tere Gilisbars i sóc Santjaumera. He viscut una llarga temporada a Barcelona, com molts de vosaltres, per estudis i feina. L’arqueologia, la museografia i la comunicació audiovisual són les meves passions. La meva intenció és profunditzar en l'explicació del patrimoni històric ebrenc. Comença el viatge al passat!

03/11/2021
Surto amb el meu millor company de viatge a les4 el matí. Ja havia estat revisant els dies anteriors tot el que ell podria necessitar.
30/06/2021
I un dia qualsevol t’entra un whatsapp i et diuen que han trobat unes fotos antigues de finals dels 50 al fons d’un calaix.
01/12/2020
I si aquest fos un nadal normal a aquestes alçades l’Ana (Zaera) ja ens hauria escrit un correu electrònic per preguntar-nos i votar quin dia ens anava millor per fer el sopar de l’equip del Surtdecasa.
18/03/2020
La història sempre es repeteix i ens ensenya. No és el primer cop que la humanitat s’enfronta a una gran pandèmia, i no serà l’última.
03/09/2019
Posem fil a l’agulla i, per un cop, unes jornades d’arquitectura i arqueologia seran molt més que estar dempeus escoltant als tècnics.
21/07/2019