Lo Roget - Ascó

Foto: 

Cedida
Lo Roget

Lo Roget d’Ascó, una experiència solcant l’Ebre

Tastos de vins i degustacions gastronòmiques pugen a bord del llagut en una original manera de descobrir els paratges de la ribera
Judit Monclús
,
20/06/2017
Entorn
Els llaguts. Les embarcacions tradicionals que, antigament i recorrent els camins de Sirga, navegaven per l’Ebre transportant mercaderies segueixen solcant les aigües del riu, però ho fan adaptant-se als nous temps. Si abans eren sinònim de treball i esforç, ara s’han convertit en l’opció perfecta per al lleure a la natura, les estones de relaxació i per a la descoberta d’aquells indrets fascinants que només es poden contemplar des del bell mig de les dues ribes ebrenques.
Amb 15 metres d’eslora, quatre de mànega i capacitat per a 51 persones proposa passejos al gust del navegant

El llagut Lo Roget, una rèplica a mida de les embarcacions tradicionals que van navegar durant segles per l’Ebre, navega entre Ascó, Garcia i Móra d’Ebre oferint panoràmiques espectaculars, s’endinsa pel congost del Pas de l’Ase i emmarca la naturalesa en el seu millor escenari. La temporada d’estiu és una de les millors èpoques per gaudir d’aquests paratges a bord del llagut.

Amb 15 metres d’eslora, quatre de mànega i capacitat per a 51 persones proposa passejos al gust del navegant. Així, qui ho desitgi pot combinar el plaer de navegar pel riu Ebre amb un tast de vins, degustacions gastronòmiques, celebracions especials per compartir amb amics i altres opcions per fer l’experiència a mida. A més, per complementar l’aventura a bord de Lo Roget, també hi ha l’opció de descobrir els paratges que creua i la història que amaguen mitjançant unes guies d’àudio individuals disponibles en català, castellà, anglès, rus i francès.

  • imatge de control 1per1

Horari cap de setmana: 
Ascó   |  Garcia  | Ascó
10:30h -  11:15h  - 12:15h
16:00h -  16:45h  - 17:45h

Ascó   | Móra d'Ebre | Ascó
10:30h -  11:30h  -   12:45h
16:00h -  17:00h  -   18:15h

Preus: 
De 0 a 5 anys: 0€
Majors de 5 anys: Garcia 10€ | Móra d'Ebre 15€  
Viatges privats: 1 hora 150€

Més informació: 

Web Ascó Turisme
Informació i reserves: 
Oficina Municipal de Turisme
Telèfon: 977 406 583
turisme@asco.cat

A

També et pot interessar