Surtdecasa Ebre
,
13/04/2012
Fires i festes

El Carnaval esbojarra les Terres de l'Ebre!

Recull de les millors festes de Carnestoltes del territori

Si t'agrada disfressar-te, ser per unes hores algú molt diferent a tu, ballar, saltar, cantar i passar-ho bé entre plumes, colors i confetti, la festa de Carnaval segur que t'emociona. S'aproxima el cap de setmana més esbojarrat de les Terres de l'Ebre i, perquè puguis lluir la disfressa per tot arreu, t'hem preparat un recull de les millors festes de Carnestoltes del territori. Si coneixes més festes, no dubtis en dir-nos-ho i les afegirem! 

Tres dies de celebració amb el Vermut Popular, rua i ball de Carnestoltes, festival infantil i l'enterro de la sardina. Per a tots els gustos! 
 
Rua i Festival de Carnestoltes per als més petits i Ball de nit amb La Clave Duo per als més entremaliats. 
 
Rua escolar, infantil i per a tothom, durant tres dies plens de festa, disfresses i diversió. El dia fort, per això, serà el dissabte 18 de febrer amb la Festa Imagina Ràdio, al pavelló municipal. 
 
Rua de Carnaval, comparses, jocs i inflables per a grans i menuts. 
 
Rua de Carnaval per a grans i petits, que acabarà amb Ball amb l'Orquestra Himalaya. 
 
Per aquells que els sons llatins els animen l'esperit, tenen una festa ideal a l'Enclave Espai de Creació de Deltebre amb la Festa Llatina de Carnaval. 
Els més menuts, per això, també tenen la seua festa amb el Carnaval Infantil que tindrà lloc al Centre Cívic del municipi. 
 
Cercavila, carnaval infantil i rues de disfresses amb l'arribada del Rei Carnestoltes. La discomòbil posarà el millor final a la festa. 
 
Batukada, grallers, disfresses i molta festa a la capital de la Terra Alta. 
 
Farina, disfresses, àpats populars i molta música en un Carnaval de cinc dies que s'ha convertit en un dels més peculiars i divertits de les Terres de l'Ebre. 
 
Dos dies plens de festa, música, menjar i espectacles per a grans i menuts. El coc i la xocolata tampoc hi faltaran! 
 
Diumenge amb una gran rua de disfresses que omplirà els carrers del municipi amb colors i música. 
 
Tant Roquetes com La Ravaleta celebraran el Carnaval amb una bona rua de disfresses, música, sopar i festa per a tothom. 
 
Rua de Carnaval, pregó, crema, xocolatada, ball i música per a grans i menuts. Les millors disfresses tenen premi! 
 
Tarda de Carnaval amb el Pregó del Rei Carnestoltes, rua de disfresses i música, festa i menjar i beure al Camp de Futbol del Freginal. 
 
La festa més esbojarrada de Surtdecasa arriba a la 2a edició. Gregori es disfressarà (o no!), desfilarà entre llums i colors i invitarà a tothom a 'La Canya Gregori!'. 
 
 

També et pot interessar