Surtdecasa Ebre
,
15/01/2013
Llibres

El Son Goku i Vegeta catalans visiten les Terres de l'Ebre

Els dobladors d'aquests personatges de ficció presenten el seu llibre a Tortosa el 12 de gener
Recordeu les veus de Son Goku i Vegeta? Marc Zanni (veu del Goku) i Joan Sanz (veu del Vegeta) són els actors de doblatge que van interpretar aquests dos personatges de ficció de Bola de drac al català. Aquesta sèrie japonesa creada per Akira Toriyama va ser un dels referents televisius més importants d'una generació de joves que ara ronden els trenta anys. És per això que Zanni i Sanz han autoeditat un llibre titulat La sèrie de la teva vida.
 
Els autors recorden en la publicació anècdotes de la sèrie, aclareixen dubtes sobre el doblatge i relaten qüestions com, per exemple, la dificultat de doblar les lluites entre personatges d'aquesta sèrie que explica la vida d'en Son Goku, un noi amb cua de mico basat en el mite xinès Viatge cap a l'oest i que narra la seua vida i aventures des que és un nen fins que es fa avi.
 
El llibre, que té gairebé 300 pàgines, captivarà als que van seguir la sèrie des de la seua primera emissió, però també per als nous fans de la sèrie, ja que l'emissió de Dragon Ball Z Kai a TV3 va permetre tornar a reunir els actors de doblatge gairebé 20 anys després per doblar, de nou, aquells personatges mítics.
 
Així que tots els 'boladedrac addictes' de les Terres de l'Ebre podran, el proper dissabte 12 de gener al Centre Cívic Ferreries de Tortosa, parlar amb les veus dels seus ídols. L’acte començarà a les 12.30 hores i inclourà un vídeo inèdit de Bola de Drac, la conferència a càrrec dels autors del llibre, la participació del públic i la venda i signatura dels llibres, a més d'altres sorpreses.
 
En les darreres setmanes, el llibre La sèrie de la teva vida també s'ha presentat a Roquetes i a Móra d'Ebre, on el passat 1 de desembre va tenir lloc tota una jornada jove dedicada a la sèrie d'anime més popular del món.
 
La sèrie de la teva vida es va presentar a la darrera edició del Saló del Manga de Barcelona i, en només tres dies, va esgotar la primera edició. La segona edició s’està distribuint a través d’Amazon, però sobretot a través de les presentacions en directe que els dos autors estan realitzant arreu de Catalunya. 

També et pot interessar