Yannick Garcia presenta el booktrailer de 'La Nostra Vida Vertical”

Realitzat per Guillermo Barberà, Santi Valldepérez i amb música d'Edgar de Ramon
Surtdecasa Ebre
,
13/03/2014
Llibres
L'escriptor ampostí Yannick Garcia és un devot dels booktrailers des del principi. Ja amb la seua anterior novel·la Barbamecs va produir una petita peça audiovisual (en què diferents persones del món de la cultura definien el que entenien per la paraula 'barbamecs') i que servia d'aperitiu artístic del seu llibre. 
 
 
Ara, l'autor ha presentat el tràiler del seu darrer llibre, La Nostra Vida Vertical, un audiovisual que alterna les escenes de la vida quotidiana d'una parella amb alguns efectes especials. Es reflexa, a través de l'humor, la voluntat d'ascenció de dues persones “normals”, atrapades en les clàssiques accions rutinàries d'un matí qualsevol.
 

La nostra vida vertical, de Yannick Garcia - Book trailer from Filmsnomadesvideo on Vimeo.

Produït per FilmsNòmades, el booktrailer compta amb els coneguts actors Mireia Aixalà i Ivan Benet que interpreten la parella protagonista, dirigits per Guillermo Barberà i Vanessa Batista; amb muntatge de Santi Valldepérez i so d'Edgar de Ramon.
 
Un equip de luxe per un treball ben fet, resultat que el propi Yannick ha titllat de “fruit de moltes amistats, de l'Amistat” a les xarxes socials, en el mateix dia de la seva presentació en públic.
 
   
 
 
 

A

També et pot interessar