La Unió Flix
La Unió Social
Carrer Girona, 6
43750 - Flix
  • 977 410 107

Què hi pots fer?

Me llamo Violeta
Arts
Divendres 22 de novembre, 22h

Cartellera

Pregàries de poder

Pregàries de Poder

Sinopsi

El documental 'Pregàries de Poder: Desemmascarant Martí Torrent', analitza la desconeguda vida de mossèn Martí Torrent Garcia (1888-1964) primer capellà franquista de la presó Model de Barcelona, en el context d’una Espanya convulsa en què destaca el paper predominant de l’Església Catòlica. 

Horaris: 

Dissabte 16 de novembre: 19:30h

Mientras dure la guerra

Mientras dure la guerra

Sinopsi

Espanya. Estiu del 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport públicament a la revolta militar que promet posar ordre a la convulsa situació del país. Immediatament és destituït pel govern republicà com a rector de la Universitat de Salamanca. Mentrestant, el general Franco aconsegueix sumar les seves tropes al front revoltat i inicia una exitosa campanya amb la secreta esperança de fer-se amb el control únic de la guerra. La deriva sagnant del conflicte i l'empresonament d'alguns dels seus companys fan que Unamuno comenci a qüestionar la seva postura inicial i a sospesar els seus principis. Quan Franco trasllada la seva caserna a Salamanca i és nombrat Cap de l'Estat de la zona nacional, Unamuno acudirà al seu Palau, decidit a fer-li una petició.

Horaris: 

Diumenge 17 de novembre: 18:00h

Me llamo Violeta

Me llamo Violeta

Sinopsi

Als sis anys, Ignacio va dir als seus pares: “Sóc una nena, em dic Violeta”. A través de la història de Violeta i els seus pares, i la d'altres joves i les seves famílies, explorem el complex trànsit que aspiren a realitzar aquests nens i nenes transgènere.

Horaris: 

Divendres 22 de novembre: 22:00h

L'hivern i la primavera al regne d'Escampeta

L'hivern i la primavera al regne de l'Escampeta

Sinopsi

Primera part de la tetralogia de producció francesa Les quatre saisons de Lleó i que consta dels dos primers capítols.

Horaris: 

Diumenge 24 de novembre: 18:00h