La Unió Flix
La Unió Social
Carrer Girona, 6
43750 - Flix
  • 977 410 107

Cartellera

Català

Tipitips

Sinopsi

En aquest migmetratge podem trobar una col·lecció de vuit curts animats per a nens, protagonitzats pels personatges Nallegrisen, Fågel, Talle i Kanin. Les històries se centren en els reptes als quals hem d'enfrontar-nos a la vida, com discutir amb un amic o la tristesa de perdre un ésser estimat, però també mostra moments feliços que qualsevol persona pot experimentar. 

Aquest conjunt de curts està dirigit per Jessica Laurén, basats en els populars llibres de Stina Wirsén, autora i il·lustradora de contes per a nens, i narrats per la veu de Gunnar Bolin. Les diferents situacions diàries de la vida d'aquests personatges estan il·lustrades de forma que els nens les comprenguin i aprenguin d'elles. 

Horaris: 

Diumenge 5 de desembre: 18:00h

Català

Jacob, Mimi y los perros del barrio

Sinopsi

Quan el seu pare ha de marxar per feina, Jacob es veu obligat a passar una setmana amb el seu oncle Ange i la seva cosina Mimi, que viuen a les afores de Riga, a Maskachka, un popular districte rural. La temuda estància prendrà un gir inesperat quan, amb l'ajuda de divertits gossos que parlen, Jacob i Mimi intentaran salvar el casc antic d'un projecte immobiliari colossal i destructiu.

Horaris: 

Diumenge 19 de desembre: 18:00h