Cinema Municipal Horta de Sant Joan

Cartellera

Peter Rabbit 2. A la fuga

Sinopsi

Torna l'entremaliat i aventurer Peter Rabbit juntament amb la resta dels seus companys animals. En aquest segon lliurament, Bea i Thomas McGregor s'han casat. Encara que Peter Rabbit i Thomas abans eren autèntics enemics, ara s'han fet molt amics.

Això sí, malgrat haver aconseguit crear una família improvisada, el rebel conill tindrà les seves diferències amb McGregor i continuarà causant problemes. Per això, decidirà marxar sol, més enllà del jardí on sempre ha viscut.

Horaris: 

Diumenge 1 d'agost: 19:00h

Queridos camaradas

Sinopsi

1962. El govern comunista està sembrant el caos a la ciutat industrial de Novocherkassk. Quan el règim puja els preus dels aliments i productes de primera necessitat, els treballadors de la ciutat es rebel·len i es declaren en vaga. És llavors quan es produeix una massacre sense mesures.

Tot això ocorre a ulls de Lyudmila, una membre del partit comunista local i una gran defensora dels ideals del règim. Aquest fet farà que els seus ideals i lleialtat al règim canviïn radicalment, sobretot quan la seva filla sigui una de les que resultin ferides  les revoltes.

Horaris: 

Diumenge 8 d'agost: 19:00h

El viaje de sus vidas

Sinopsi

Ella i John estan fugint del tracte asfixiant dels seus metges i fills. John està perdent la memòria, és despistat però tenaç. Ella és fràgil però a la vegada enginyosa. El seu viatge a bord de la seva fidel caravana els porta des de Boston fins a Key West als Estats Units. Compartint en el seu trajecte tant moments d'alegria com d'angoixa, van recobrant així la seva passió per la vida i el seu amor pels demés, mirant amb perspectiva i de forma diferent tot el que van deixant enrera. Fet que els fa replantejar-se durant la seva aventura, com es veuen l'un a l'altre. 

Horaris: 

Diumenge 15 d'agost: 19:00h

Jungle Cruise

Sinopsi

Principis del segle XX. Frank (Dwayne Johnson) és el carismàtic capità d'una peculiar embarcació que recorre la selva amazònica. Allí, malgrat els perills que el riu Amazones els té preparats, Frank portarà en el seu vaixell a la científica Lily Houghton (Emily Blunt) i al seu germà McGregor Houghton (Jack Whitehall).

La seva missió serà trobar un arbre místic que podria tenir poders curatius, però el seu objectiu no serà fàcil, ja que es trobaran amb tota classe de dificultats, a més d'una expedició alemanya que també busca aquest mateix arbre.

Comèdia d'acció i aventures basada en l'atracció Jungle Cruise de Disneylandia.

Horaris: 

Diumenge 22 d'agost: 19:00h

Fast & Furious 9

Sinopsi

Dom Toretto (Vin Dièsel) porta una vida tranquil·la amb Letty i el seu fill, el petit Brian, però saben que el perill sempre aguaita. Aquesta vegada, aquesta amenaça obligarà a Dom a enfrontar-se als pecats del seu passat si vol salvar als qui més estima.

L'equip es torna a reunir per a impedir un complot a escala mundial, liderat per un dels assassins més perillosos i millor conductor als quals s'han enfrontat; un home que a més és el germà desaparegut de Dom, Jakob (John Cena).

Horaris: 

Diumenge 29 d'agost: 19:00h