Cinema Municipal Horta de Sant Joan

Cartellera

Encanto

Sinopsi

Pel·lícula d'animació de Disney, dirigida per Byron Howard i Jared Bush, que ens situa en el cor de Colòmbia, narrant la increïble aventura d'una jove i la seva família, els Madrigal, on, sorprenentment, tots tenen poders màgics excepte la protagonista.

Quan Mirabel descobreix que la màgia que envolta el seu poble està en perill, decideix que ella, l'única Madrigal normal, podria ser l'última esperança de la seva extraordinària família.

Horaris: 

Diumenge 2 de gener: 18:00h

Spider-Man. No Way Home

Sinopsi

Per primera vegada en la història cinematogràfica de Spider-Man, el nostre heroi, veí i amic és desemmascarat, i per tant, ja no és capaç de separar la seva vida normal dels enormes riscos que comporta ser un Súper Heroi. Quan demana ajuda a Doctor Strange, els riscos passen a ser encara més perillosos, obligant-lo a descobrir el que realment significa ser Spider-Man. Seqüela de 'Spider-Man: Far From Home'.

Horaris: 

Diumenge 9 de gener: 18:00h

100 días con la Tata

Sinopsi

Els pares de l'actor Miguel Ángel Muñoz van haver de recórrer a la Tata (Luisa Cantero) perquè cuidés al seu fill mentre ells treballaven. Des de llavors, la Tata (97) i Miguel Ángel (38) mai s'han separat. Però després de diverses complicacions de salut de la Tata, Miguel Ángel s'adona que la seva història d'amor es pot acabar i decideix dur a terme totes les coses que té pendents per fer amb ella: un road trip, conèixer els orígens de Luisa i fins a rodar una pel·lícula junts.

Una aventura que es veu interrompuda per l'arribada de la pandèmia. Un gir que, lluny d'entristir-los, farà que tots dos estiguin més units i gaudeixin més que mai durant 100 dies junts en un pis de 35m2. Però que també forçarà a Miguel Ángel a encarar la seva major por: la separació de la persona més important de la seva vida

Horaris: 

Diumenge 16 de gener: 18:00h

30 días

Sinopsi

En Rayane és un jove policia poregós i maldestre que ha hagut de suportar durant anys les contínues burles dels seus companys. Quan el seu metge li anuncia, erròniament, que li queden només 30 dies de vida, tot canvia, i la seva llista de desitjos per realitzar l'embarcarà en una boja aventura plena de sorpreses.

Horaris: 

Diumenge 23 de gener: 18:00h