Cinema Municipal Horta de Sant Joan

Cartellera

Nomadland

Sinopsi

La Fern és una dona en els seus seixanta que va perdre tot el que tenia durant la gran crisi de principis de segle, i va decidir embarcar-se en un viatge a través d'Oest Americà. Vivint en una caravana com un nòmada de l'actualitat, Fern es creuarà amb tota mena de persones que canviaran el seu viatge i a la seva persona.

Horaris: 

Diumenge 2 de maig: 18:00h

Otra ronda

Sinopsi

Quatre professors d'institut s'embarquen en un experiment sociològic en el qual cadascun d'ells haurà de mantenir la taxa d'alcohol en el seu cos al mateix nivell, durant la seva vida diària, intentant demostrar d'aquesta manera que poden millorar en tots els aspectes de la seva vida.

Horaris: 

Diumenge 9 de maig: 18:00h

Police

Sinopsi

Virginie, Erik i Aristide, tres policies parisencs, es veuen obligats a acceptar una missió poc habitual: reconduir a un estranger a la frontera. Durant el camí a l'aeroport, Virginie entén que si el presoner posa un peu al seu país d'origen, serà executat. Davant d'aquest dilema moral, intenta convèncer als seus col·legues que el deixin escapar.

Horaris: 

Diumenge 16 de maig: 18:00h

Capitán Diente de Sable y el diamante mágico

Sinopsi

La pel·lícula narra les aventures de dos joves pirates a la recerca d'un germà perdut, un vampir amb greus cremades solars, una reina canvia-formes i un exèrcit de micos rabiosos...El capità Sabertooth té molts fronts oberts mentre busca un diamant màgic perdut, que compleix els desitjos del seu propietari quan li toca la llum de la lluna plena.

Horaris: 

Diumenge 23 de maig: 18:00h

Borrar el historial

Sinopsi

Tres veïns d'un suburbi es veuen superats pels seus problemes amb la tecnologia i les xarxes socials. Amb l'ajuda d'un pirata informàtic, decideixen declarar la guerra als poderosos gegants tecnològics. Potser la seva batalla estigui perduda des del principi, però mai se sap.

Horaris: 

Diumenge 30 de maig: 18:00h