Cinema Municipal Horta de Sant Joan

Cartellera

Érase una vez...

Sinopsi

Abans que Alicia viatgés al País de les Meravelles i abans que Peter es convertís en l'heroi més famós del País de Mai Més, aquests dos nens eren germans. Tots dos vivien amb els seus pares, Jack i Rose, i David, el seu germà gran.

No obstant això, quan aquest últim mor, els seus progenitors se sumeixen en una profunda depressió. Els nens intentaran que els seus pares tornin a ser els que eren i, per a això, hauran de decidir entre enfrontar-se a la realitat o viatjar mons que la seva imaginació pugui crear.

Horaris: 

Diumenge 24 de gener: 18:00h

Hasta el cielo

Sinopsi

El dia que Ángel va parlar amb Estrella en aquella discoteca, la seva vida va canviar per sempre. Després d'una baralla amb Poli, el possessiu xicot de la noia, aquest l'anima a unir-se a una banda d'atracadors que té en el punt de mira tota la policia de Madrid. Ángel comença a escalar ràpidament en una piràmide d'atracaments, diner negre, negocis foscos i advocats corruptes que el portaran a ser acorralat per Duque, un incansable detectiu. Desobeint els consells de la seva gent, Ángel aconsegueix ascendir fins convertir-se en el protegit de Rogelio, un dels qui controla el mercat negre de la ciutat. Amb ell i Sole, filla del capo, Ángel descobrirà que el preu del poder és alt i que aviat haurà de decidir entre el seu futur com atracador i l'amor de la seva vida, Estrella. Un viatge que va començar en el més brut dels suburbis i que té com a principal objectiu el més alt: el cel.

Horaris: 

Diumenge 31 de gener: 18:00h