Casal Germandat
Carrer Nord, 2
43783 - La Pobla de Massaluca

Cartellera

Charlatán

Sinopsi

Des de molt jove, a Jan Mikolášek li van fascinar les plantes i les seves propietats medicinals. Aviat, es va convertir en un dels guaridors més importants del seu temps.

Als anys trenta, durant l'època de la guerra i postguerra, va dedicar la seva vida a tractar sense distinció a rics i pobres, als nazis durant l'ocupació i als comunistes després de la guerra. La seva popularitat va acabar per irritar a les autoritats polítiques.

Horaris: 

Diumenge 3 d'octubre: 19:00h

Cuestión de sangre

Sinopsi

Bill Baker (Matt Damon) és un home d'Oklahoma que treballa en la indústria petrolífera, però veu la seva vida fer un tomb quan ha d'abandonar-ho tot i anar-se'n a Marsella, França, per a visitar a la seva filla, Allison (Abigail Breslin), qui ha estat capturada per un crim que diu no haver comès.

Lluny de casa, les coses no seran gens fàcils per a un pare disposat a tot per a demostrar la innocència de la seva filla.

Horaris: 

Diumenge 10 d'octubre: 18:30h

Con quien viajas

Sinopsi

Comèdia al més pur estil road movie. L'acció segueix a quatre passatgers d'un Bla Bla Car, cada integrant a qual més dispar. Durant el viatge s'aniran fent confidències, compartint vivències, ideals, desitjos i. frustracions. Tot flueix amb normalitat, però el conductor sembla ocultar alguna cosa i es comporta de manera estranya. El viatge resultarà molt surrealista i més divertit del que esperaven.

Salva Reina és l'encarregat d'estar al volant al costat d'Ana Polvorosa, Andrea Duro i Pol Monen.

Horaris: 

Diumenge 17 d'octubre: 18:30h

La patrulla canina: la película

Sinopsi

La Patrulla Canina està en ratxa. Quan Humdinger, el seu major rival, es converteix en alcalde de la pròxima Ciutat Aventura i comença a causar estralls, Ryder i els heroics cadells es posen en marxa per a enfrontar-se a aquest nou desafiament.

Horaris: 

Diumenge 24 d'octubre: 18:30h