Casal Germandat
Carrer Nord, 2
43783 - La Pobla de Massaluca

Cartellera

Monster Hunter

Sinopsi

Més enllà del nostre món n'hi ha un altre: un món de monstres perillosos i poderosos que governen els seus dominis amb una ferocitat mortal. Quan la tinent Artemis (Milla Jovovovich) i els seus lleials soldats són transportats del nostre món al nou món, l'impertorbable tinent rep el cop de la seva vida. En la seva desesperada batalla per sobreviure contra enormes enemics amb poders increïbles i atacs imparables i repugnants, Artemis s'unirà a un home misteriós que ha trobat la manera de defensar-se.

Horaris: 

Diumenge 24 de gener: 18:30h

Las brujas

Sinopsi

Narra la commovedora història d'un petit orfe, en Bruno, que, a finals de l'any 1967, se'n va a viure amb la seva àvia Spencer a Demopolis, un poble d'Alabama. El nen i la seva àvia tenen estranyes trobades amb algunes bruixes aparentment glamuroses però absolutament diabòliques, així que ella decideix marxar i emportar-se al noi a un hotel de luxe a la costa.

Per desgràcia, arriben exactament al mateix temps que la Gran Bruixota Hathaway que ha reunit els seus companyons de tot el planeta -que van d'incògnit- per a dur a terme els seus horribles plans.

Horaris: 

Diumenge 31 de gener: 18:30h