Casal Germandat
Carrer Nord, 2
43783 - La Pobla de Massaluca

Cartellera

Català

La emperatriz rebelde

Sinopsi

Al Nadal de l'any 1877, Isabel d'Àustria Sissi l'Emperadriu (Vicky Krieps), celebra el seu 40è aniversari. Com a primera dama d'Àustria, esposa de l'emperador Francesc Josep I, no té dret a expressar-se i ha de mantenir-se atractiva i jove per sempre, per això segueix un règim de dejuni, exercicis i perruqueria, entre altres mesures molt estrictes. 

Asfixiada per aquestes convencions, famolenca de coneixement i de vida, la Isabel es rebel·la cada vegada més contra aquesta imatge.

Horaris: 

Diumenge 4 de desembre: 18:30h

Jusqu'ici, tout va

Sinopsi

Enmig d'un rodatge, l'actriu principal demana una reunió amb el director per informar-lo que finalment no farà l'escena del nu que se rodava la setmana següent. Es nega a despullar-se perquè no li sembla un projecte honest. Aquest serà l'inici d'una llarga discussió sobre l'honestedat en aquesta feina i per què ens dediquem a l'art.

Horaris: 

Diumenge 11 de desembre: 18:30h

Cliff Walkers

Sinopsi

Pel·lícula que ens situa a l'estat titella de Manchukuo, a la Xina, als anys 30. Quatre agents especials del Partit Comunista tornen a la Xina després de rebre entrenament a la Unió Soviètica. Junts, s'embarquen en una missió secreta, però, després de ser lliurats per un traïdor, els espies es veuran amenaçats des que comença la missió.

Als penya-segats nevats de Manchukuo, els espies seran posats a prova fins al límit en un joc mortal d'enganys del qual intentaran sortir amb vida.

Horaris: 

Dissabte 17 de desembre: 22:00h

Hopper, el polloliebre

Sinopsi

Explica la història de Hopper, el fill adoptiu del Rei Pedro, un famós aventurer que va néixer meitat pollastre i meitat llebre. Ansiós per ser acceptat tot i les seves diferències, Hopper s'embarca en una emocionant aventura juntament amb el seu fidel servent Abe, una tortuga sarcàstica, i Meg, una mofeta intrèpida experta en arts marcials, a la cerca de la cobdiciada relíquia coneguda com el Hàmster de la Foscor. Els tres s'enfronten a tot un repte al haver d'arribar abans que Lapin, un malvat recent escapat de la presó que amenaça la pau del regne.

Horaris: 

Dilluns 26 de desembre: 19:00h