Casal Germandat
Carrer Nord, 2
43783 - La Pobla de Massaluca

Cartellera

El ritmo de la venganza

Sinopsi

Stephanie Patrick (Blake Lively) va sofrir la pèrdua de la seva família en un accident d'avió. Quan descobreix que l'accident no va ser tal, la seva ràbia trobarà un nou sentit a la seva vida i s'endinsarà en una perillosa missió per intentar descobrir la veritat i venjar la seva família.

Horaris: 

Diumenge 16 d'agost: 18:30h

Unplanned

Sinopsi

Abby Johnson (Ashley Bratcher) és una de les directores més joves de les clíniques 'Planned Parenthood' que existeixen a la nació. Exercint aquest càrrec ha estat involucrada en fins a 22.000 abortaments i ha aconsellat a incomptables dones respecte a la presa de decisions relacionades amb la reproducció. La seva passió per la matèria la portaria a convertir-se en la portaveu de la franquícia, lluitant per establir la legislació en què ha cregut fermament des de la seva adolescència. Tot i això, un dia la seva perspectiva agafa un inesperat rumb després de presenciar un fet que la marcarà de per vida. 

Horaris: 

Diumenge 23 d'agost: 18:30h

Mina y el mundo de los sueños

Sinopsi

La vida de Minna fa un gir quan la nova parella del seu pare, Helena, i la seva filla Jenny, amb qui no es porta bé, es traslladen a casa seva. Una nit, Minna descobreix el món dels somnis, on hi ha uns constructors que s'encarreguen de crear-los. Minna comença a manipular els somnis de Jenny però això porta unes conseqüències terribles i Jenny es queda atrapada sense poder despertar. Minna ha d'entrar al món dels somnis per enfrontar-se als somnis que ella ha creat i així salvar a Jenny i la seva nova família.

Horaris: 

Diumenge 30 d'agost: 18:30h