Casal Germandat
Carrer Nord, 2
43783 - La Pobla de Massaluca

Cartellera

Cazafantasmas: más allá

Sinopsi

Callie (Carrie Coon) és una mare soltera que es muda a un petit poble amb els seus dos fills, Trevor (Finn Wolfhard) i Phoebe (Mckenna Grace). Allí, al mig del no-res, hi ha la granja que han heretat del seu avi. De seguida aquesta família coneixerà alguns dels secrets relacionats amb ells mateixos i amb aquest lloc, ja que el llegat del seu avi connecta amb els orígens dels Caçafantasmes.

Juntament amb Mr. Grooberson (Paul Rudd), un sismòleg i mestre que ha arribat a la localitat perquè han estat succeint misteriosos terratrèmols, descobriran una rèplica d'un parany per a capturar fantasmes, cosa insòlita, ja que no s'han vist fantasmes des que als anys 80 es fessin famosos l'equip format per Venkman, Stantz, Winston i Spengler.

Horaris: 

Diumenge 2 de gener: 18:30h

Spider-Man. No Way Home

Sinopsi

Per primera vegada en la història cinematogràfica de Spider-Man, el nostre heroi, veí i amic és desemmascarat, i per tant, ja no és capaç de separar la seva vida normal dels enormes riscos que comporta ser un Súper Heroi. Quan demana ajuda a Doctor Strange, els riscos passen a ser encara més perillosos, obligant-lo a descobrir el que realment significa ser Spider-Man. Seqüela de 'Spider-Man: Far From Home'.

Horaris: 

Diumenge 9 de gener: 18:30h

Eiffel

Sinopsi

Després d'acabar la seva col·laboració en els treballs de l'Estàtua de la Llibertat, Gustave Eiffel (Romain Duris) es troba en el cim de la seva carrera. El govern francès vol que creï una cosa espectacular per a l'Exposició Universal de 1889 a París, però l'arquitecte només està interessat en el projecte metropolità. Tot canvia quan es creua amb el seu amor juvenil. La seva relació prohibida l'inspira a canviar l'horitzó de París per sempre.

Horaris: 

Diumenge 16 de gener: 18:30h

El pacto

Sinopsi

Finals dels anys quaranta. L'escriptora Karen Blixen, de 63 anys, és al cim de l'èxit i sembla que és la propera a guanyar el Premi Nobel de Literatura. Després de deixar enrere la seva renúncia a la famosa granja a l'Àfrica per tornar a la seva Dinamarca natal i havent perdut l'amor de la seva vida, Karen s'ha reinventat a si mateixa com una sensació literària. Ella continua sent un geni aïllat. Tanmateix, la seva vida trontollarà el dia que coneix un talentós poeta de 30 anys. Karen li promet l'estrellat literari si ell a canvi l'obeeix incondicionalment, fins i tot a costa de perdre-ho tot a la seva vida.

Horaris: 

Diumenge 30 de gener: 18:30h