Jump to navigation
A punt de complir 18 anys, el Racó del Riu entra a la majoria d'edat sent un dels restaurants que millor ha sabut cuinar els productes del Delta de l'Ebre. La seua gran especialitat, sense dubte, l'arròs. Només obrir la carta, és lo que més et sorprèn ja que hi pots trobar fins a 32 tipus de plats amb el producte estrella com a protagonista. Amb popets, llagostins, carxofes, ànec, sípia, llenguado, angula, cloïsses, llamàntol, negre, ... Escollir quin menjar es fa difícil, tot i que la tria, de ben segur, et deixarà satisfet.
Tot i això, no només hi cuinen arròs, sinó que les fideuades, el marisc, els peixos o les carns també destaquen per la gran qualitat i, per aquells que no us agrada quedar-vos amb gana, per l'abundància dels seus plats. A més, també hi trobareu productes del Delta de l'Ebre tan tradicionals com l'angula, les anques de granota o el 'txapadillo'.
Amb unes vistes excepcionals del riu Ebre, el Racó del Riu està situat a tocar del nou pont 'Lo Passador' que uneix Sant Jaume d'Enveja amb Deltebre, i el seu menjador, d'estil rústic, de seguida et fa sentir còmode i amb ganes de començar l'àpat.
Per últim, no ens podem deixar de destacar el bon servei dels seus cambrers (peça importantíssima en un restaurant) i la bona rebosteria casolana de la carta. Pastís de formatge, coulant de xocolata, sorbets i dolços que, si t'ha quedat una mica de gana, et recomanem provar.