Benifallet

Foto: 

Cedida
Antiga Estació de Benifallet

L'audioguia dels 7 concerts destacats de les nits a l'Antiga Estació de Benifallet

Tots els dissabtes d'estiu, tens una cita amb la música en directe enmig de la natura
Surtdecasa Ebre
,
11/07/2018
Música
Has estat mai a l'Antiga Estació de Benifallet? Enmig del bosc, es troba el que va ser la caseta de la línia de ferrocarril de la Vall de Zafán, que arribava al terme de Benifallet després de travessar els túnels i els boscos dels Ports. Al 1973, amb l'enfonsament d'un dels túnels d'aquesta via de tren, l'estació va quedar abandonada. Avui dia, amb el traçat de la via del tren reconvertit en Via Verda, l'estació és un restaurant i hotelet amb encant que fa de les nits d'estiu, el seu major reclam. Envoltats de pinars i vegetació, en plena natura, i a cel obert, durant els mesos de juliol, agost i un dia de setembre, podràs gaudir d'una programació de concerts a la llum de la lluna. Et recollim les cites ineludibles d'aquest estiu 2018.

1. Matthew McDaid
Folk costumista del jove artista de Belfast, Matthew McDaid, que amb 11 anys es va instal·lar amb la seva família a Collsacabra (Rupit, Osona). Aquí ha trobat la inspiració per començar una carrera com a cantautor.


Quan? Dissabte 7 de juliol (+info)


2. Arturo Gaya i Sergi Trenzano
Un duet de músics expecionals que ens oferiran 'Col·lecció privada / Aquelles cançons', una proposta de petit format amb guitarra i veu, interpretant composicions pròpies, versions d'altres autors, poemes musicats... cançons d'aquí i d'allà com Bertolt Brecht.i Kurt Weill, Caetano Veloso, Gato Pérez, Mikel Laboa, Amalia Rodrígues o Pete Seeger.

Quan? Dissabte 14 de juliol (+info)

3. Lia Sampai
Nascuda a Barcelona, de família originària a les Terres de l’Ebre i Baix Maestrat, va començar a compondre a partir de vivències personals que va voler expressar a través de la poesia i la música. Cançons d’autor partint de la senzillesa, la poesia i la calma.

  • imatge de control 1per1

Quan? Dissabte 21 de juliol (+info)


4. Cronopios Band
Cronopios és una cooperativa de músics idealistes. Nascuts a la riba oest de la Mediterrània a finals del segle vint, s'han criat en el mestissatge com a estil musical. Reivindiquen i fusionen estils festius com el latin, el funk i el hip-hop. Cronopios és un projecte artístic on evocar-hi inquietuds i projectar-hi aspiracions. Entenent l’art també com a eina transformadora, per estar al servei del col·lectiu i per acabar sent quelcom més que l’actuació d’uns músics dalt de l’escenari.

Quan? Dissabte 4 d'agost (+info)
 

5. Joan Masdéu
Una de les estrelles del certamen. El resuenc Joan Masdéu inicia la seva carrera musical al capdavant de Whiskyn’s i, durant els disset anys de trajectòria de la banda, van publicar nou discos i van fer més de set-cents concerts, incloent una gira de quinze dies a l’Argentina i l’Uruguai l’any 2006. La banda es dissol el 2009 però ell continua regalant-nos concerts íntims com aquest.

Quan? Dissabte 11 d'agost (+info)

6. The Sick Boys
Cinc anys després de consolidar la seva formació actual, The Sick Boys presenten el seu segon treball discogràfic 'Dont Stop The Rock’n’Roll' (Buenritmo Records, 2018). Amb les mateixes influències que en els seus inicis però amb l'experiència dels darrers anys en què han fet gira per tota la península combinant anglès i castellà en les seves cançons, totes originals. 


Quan? Dissabte 25 d'agost (+info)
 

7. Montse Castellà
Ha estrenat disc enguany i 'Punts de llibre' és una de les seves propostes més eclèctiques . A diferència dels anteriors treballs, molt centrats en el territori, aquest nou disc aborda temàtiques molt diferents, des del compromís social, però també l'amor, l'esperança i la seva visió del món. 

Quan? Dissabte 1 de setembre (+info)
 

A

També et pot interessar