Delta Blues Festival

Foto: 

Cedida

El blues torna a bategar al Delta de l’Ebre

Del 16 al 18 de juny, Amposta acull la segona edició del Delta Blues Festival
Judit Monclús
,
12/06/2017
Música
Els amants del blues a les Terres de l’Ebre estan d’enhorabona: el Delta Blues Festival torna per marcar el ritme d’aquest gènere del 16 al 18 de juny a Amposta. La segona edició de l’esdeveniment arriba amb moltes propostes per gaudir del blues en un entorn privilegiat. A Surtdecasa us en recomanem unes quantes a l’aire lliure que no us podeu deixar perdre.
  • imatge de control 1per1

- Txupinazo d’inici del Delta Blues Festival

Divendres 16 de juny a les 23h es donarà el tret de sortida al festival des del balcó de l’ajuntament d’Amposta amb uns convidats d’excepció: la Big Mama Montse band & Sister Marion que faran ballar intensament tots els convocats a la cita. Després, una blues marching band pel carrer Major acompanyarà els balladors seguint el ritme que marcarà la nit.
 

- Un repàs a la història del blues

A la plaça del Castell, on hi haurà instal·lats els estands de la segona Fira de la Cervesa Artesana de les Terres de l’Ebre, a partir de les 12:30h del dissabte 17 de juny hi haurà festa grossa. La Big Mama Montse oferirà un concert que repassarà la història del blues mentre els professors Noemí i Xavi proposaran diferent formes de ballar cada cançó. A més, hi haurà actuacions i exhibicions de ball a càrrec de la companyia Blues Shaker’s i dels voluntaris que s’atreveixin a saltar a la pista.
 

Delta Blues Festival

- Balls clandestins

Quina llibertat dóna la de posar-se a ballar blues al mig del carrer? Ho podreu comprovar vosaltres mateixos. Dissabte a les 19h, la cita serà a la plaça del Castell amb DJ Helena. Un Beer Blues Clandestí pot anar bé per posar-se a to abans de participar a la classe oberta d’iniciació al blues que proposa l’organització del festival al mateix recinte. Si en voleu més, diumenge 18 de juny al punt del migdia, DJ Flamenc us convoca a una sessió de Vermut Blues Clandestí a la plaça de l’Aube.
 

- Gastronomia per recuperar forces

El darrer dia del Delta Blues Festival cal recuperar les forces gastades ballant. Per això, diumenge a partir de les 15h, l’organització proposa una degustació de gastronomia del Delta de l’Ebre al Restaurant Vista Mar de Deltebre. Exquisideses deltaiques per sorprendre els assistents acompanyades amb un concert del grup Revolution Recess Band. Els inscrits als festival, a més, podran gaudir d’un dinar de comiat a bord d’un creuer que els passejarà per la desembocadura de l’Ebre amb la música en directe d’Alan Bike & Ma Lonesome.

 

*L’organització recorda que cal prèvia inscripció al Delta Blues Festival per poder gaudir del programa d’actes complet. Tot i això, si només en voleu fer un tast, proposa un preu especial a aquells assistents que siguin de les Terres de l’Ebre i vulguin gaudir de les nits de divendres i dissabte –amb concerts, actuacions i competicions– del festival. Ho podran fer amb una aportació de 7 euros si hi assisteixen una nit o de 10 euros si hi assisteixen les dues. Entre els inscrits, se sortejaran vals per anar a dinar i sopar als restaurants col·laboradors del festival.

Més informació: 

Facebook del Delta Blues Festival

A

També et pot interessar