Wanda

Foto: 

Cedida
Muntatge del We Are Not Dj’s

La revolució femenina ha arribat al We Are Not Dj’s

L’onzena edició tindrà lloc l'11 d’agost al Parc de Garbí de La Ràpita
Surtdecasa Ebre
,
06/08/2018
Música
Arriba un dels actes més esperats de l'estiu a La Ràpita. Una marató de música col·laborativa, on cada any diversos melòmans s'apunten a presentar la seva sessió en plena gespa del parc de Garbí i amb la inspiració de la brisa del mar. Enguany, però, l'organització ha pogut fer realitat el seu somni dels inicis. Aquella W de Woman, que va convertir-se en W de We per incloure tots els gèneres, ha tornat al seu significat original.
“Es tracta de donar la volta a un certamen convencional, com fa el We Are Not Dj’s i permetre que aquells que habitualment fan de públic pugin aquesta vegada a la cabina, i enguany seran tot  dones les que prenen el poder musical”

La revolució femenina ha arribat al We Are Not Dj’s i en l’onzena edició, que tindrà lloc el proper 11 d’agost a La Ràpita, són les dones les que es posen al front d’aquesta proposta musical i les que donen nom al certamen, que enguany passa a anomenar-se Women Are Not Dj’s (WANDjs). Deu dones discjòqueis punxaran al Parc de Garbí en el festival que començarà a les 17 hores i s’allargarà fins la matinada amb l’organització de Petit Comitè i la regidoria de Cultura. Deu hores de música seleccionada per deu dones que faran de discjòqueis ocasionals i no professionals.

“Un cop acabades les festes majors, ens endinsem en una proposta cultural amb nom propi que ens arriba de la mà del Petit Comitè i que en aquesta ocasió presenta una versió renovada, la més femenina, per gaudir de la passió i el gust per la música de les dones que hi ha al darrera de les 10 propostes del cartell d’enguany”, ha afirmat la regidora de Cultura, Èrika Ferraté.

L’essència original del WANDJs no varia amb el protagonisme femení. “Es tracta de donar la volta a un certamen convencional, com fa el We Are Not Dj’s i permetre que aquells que habitualment fan de públic pugin aquesta vegada a la cabina, i enguany seran tot dones les que prenen el poder musical”, ha afegit Jota Vizcarro, membre del Petit Comitè.


L’ampostina 'Tere la moderna'

Diferents estils musicals 
Una proposta de reggae, amb la rapitenca 'OldWma', obrirà el WANDJs amb una sessió de nom 'Go Vibes' de sons caribenys i ritmes reggae. Tot seguit seran dos joves també de La Ràpita, 'Two Shoots', les que oferiran la seva proposta musical, en aquesta ocasió amb sons inditronics. L’ampostina 'Tere la moderna' serà la tercera Dj de la tarda, tot un terramtrèmol amb una actuació de música pop i disco. Tot seguit des de Madrid arriba el rockabilly de 'Lady Snows' amb la seva sessió 'Viva Las Vegas' on repassarà la música rockabilly de dècades passades. També la música pop, rock i indie tindrà un espai amb el duet 'Maria Suspira' i la seva sessió de música independent de tots els temps, de la fúria a l'atmosfera etèria. A les 22 hores entraran en escena les també rapitenques 'We aRe TaiLoRS' amb una selecció de gust afrancesat. Matilde Roig, d’Alcanar, actuarà a les 23 hores, just abans que entri la mitjanit amb les planeres 'Bisound', a les que seguirà 'Höyryveturi'. Finalment, per tancar aquesta edició, punxarà 'DJ Kiwi' per posar un fi de festa espectacular.

Com a pròleg, el mateix 11 d’agost a les 12 del migdia hi haurà una sessió matinal a La Pensió, amb 'Burred Colors' i 'Joan Cranc'.

Més informació: 

A

També et pot interessar