,
18/07/2016
Experiències
http://mundobuscador.com/el-doodle-de-google-homenajea-al-semaforo-101-anos-despues-de-su-aparicion/

Prefereixo parar

Solc sortir de casa vora les 7:25. És així com aconsegueixo arribar a la feina entre les 7:40 i les 7:50. Però ahir a la nit, el grup de música dels meus companys va estrenar una cançó amb el seu respectiu videoclip a les xarxes socials. Aquest enregistrament té una durada de gairebé 4 minuts. Són les 7:23 del matí i jo ho vull escoltar. Si l'escolto, es faran les 7:27 i per tant, ja no podré sortir de casa a l'hora que ho faig de costum. Com a conseqüència, arribaré a la feina més tard de les 7:50. Què prefereixo: Sortir de casa aviat però sense escoltar la cançó, o bé escoltar-la però que això comporti sortir per la porta més tard que de costum? Surto de casa passades les 7:30. Estableixo així el record de tardança. Dos carrers més avall m'aturo. Quant collons tarda un semàfor a posar-se verd?

 

Parlant de feines recordo una escena que des que la vaig viure us he volgut transferir. Fa cosa d'un any vaig estar treballant en l'hostaleria. Un horari que ens proporcionava un parell d'hores lliures al dia a mi i als meus companys. Dues hores mortes, de 5 a 7. Seguint les preferències de cada persona, uns decidien passar aquells 120 minuts a la platja, en tractar-se d'un lloc proper a la costa, d'altres les gastaven descansant, altres de més sociables fent una visita fugaç a algun amic. La meva sorpresa arribà quan una companya decidí invertir-les rentant el cotxe. Allà em va quedar clar que tot al cap i a la fi és qüestió de preferències.

Preocupat pel temps, per semàfors, per hores, però sobretot per projectes i preferències sento que ha arribat el moment de deixar aquest espai. Vaig publicar el meu primer escrit aquí el dia 4 de setembre del 2014. Ara, en ple estiu del 2016 i després de gairebé dos anys ficat dins aquesta caixeta, he tingut l'oportunitat de participar en altres mitjans de comunicació. Això m'ha permès veure que és el que vull fer. Però el més important de tot, com fer-ho. Segueixo tenint 24 hores al dia com la resta de mortals, però la meva vida ha canviat, i ha arribat el moment d'establir preferències.

 

Després d'aquest temps, m'agradaria agrair per una banda a l'equip de surt de casa per permetre'm iniciar-me en aquest món en el seu espai. També donar les gràcies a la gent que ha preferit invertir una part de les seves 24 hores diàries llegint-me durant aquests 21 mesos. Desitjo una bona inversió del temps. Ja que, us podeu arribar a imaginar quanta estona ens passem aturats esperant que els semàfors es posin en verd?

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Hola em dic Mark O’Neill Compte i estic treballant, criticant, ironitzant, aprenent, explorant tot el que puc allà on puc. El meu objectiu és transferir-vos-en el màxim possible a partir d’aquest espai.

18/07/2016
Solc sortir de casa vora les 7:25. És així com aconsegueixo arribar a la feina entre les 7:40 i les 7:50. Però ahir a la nit, el grup de música dels meus companys va estrenar una cançó amb el seu respectiu videoclip a les xarxes socials.
12/03/2016
Els passos que feia abans eren ferms, ara són insegurs; dubten si encaminar-se cap a la dreta o si per contra, avançar cap a l'esquerra.
31/12/2015
Engany: Falta que es comet quan es fa creure a una persona una cosa que en realitat no és veritat.  
23/10/2015
Bé amics, us explicaran que les auto-fotos o selfies són una pràctica que es remunta al 183
31/08/2015
13 Agost, 12:30 hores  
25/07/2015
Rellotge al canell esquerre. Amb l'objectiu d'anar conjuntat, però discret a la vegada, avui ha escollit el fosc. Aquest, no té masses funcions.