,
25/07/2015
Experiències

Inhumanació

Rellotge al canell esquerre. Amb l'objectiu d'anar conjuntat, però discret a la vegada, avui ha escollit el fosc. Aquest, no té masses funcions. És degut a la naturalesa de l'esdeveniment que a casa romandran els altres de més complexes. Alguns dels quals amb colors ben vistosos, altres capaços de calcular pulsacions, distància recorreguda, velocitat i fins i tot alçada respecte el nivell del mar.

Com serà capaç de mostrar la millor imatge possible? Decidit, baixarà sol del cotxe. Aquest gest s'atribuirà a un home dur, amic dels seus amics, capaç de separar molt bé els aspectes personals i professionals dels amorosos. Aquesta fermesa quedarà accentuada per la barba i el pentinat. La primera no permetrà que se'l confongui amb un home deixat duent una llarga barba descuidada; tampoc una persona primmirada afaitada poques hores abans de l'esdeveniment. La seva barba tindrà l'espessor i la llargada justes i adequades. Pel que fa el cabell ha tingut sort. Per casualitat el perruquer el va visitar a casa just ahir. Així que serà amb la quantitat justa de gomina combinada amb uns tocs estratègics com tot estarà a lloc per les captures de la premsa.

Igual que els altres assistents, lluirà una americana fosca, acompanyada d'una corbata i uns pantalons del mateix color. Per aconseguir un punt de contrast es ficarà una camisa blanca. La temperatura serà alta, però gràcies a l'alta qualitat del teixit s'aconseguirà el nivell òptim de transpiració. Tot i no considerar-se un maniàtic del calçat s'assegurarà que les sabates llueixin el millor color possible gràcies al betum més adequat.

Ja és a punt per pujar al recentment encerat vehicle, cortesia de la marca Alemanya de la qual n'és ambaixador. Aquesta, li ha preparat un cotxe per l'ocasió, l'enterrament del seu amic i company de professió mort ahir.

4transferencies@gmail.com

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Hola em dic Mark O’Neill Compte i estic treballant, criticant, ironitzant, aprenent, explorant tot el que puc allà on puc. El meu objectiu és transferir-vos-en el màxim possible a partir d’aquest espai.

18/07/2016
Solc sortir de casa vora les 7:25. És així com aconsegueixo arribar a la feina entre les 7:40 i les 7:50. Però ahir a la nit, el grup de música dels meus companys va estrenar una cançó amb el seu respectiu videoclip a les xarxes socials.
12/03/2016
Els passos que feia abans eren ferms, ara són insegurs; dubten si encaminar-se cap a la dreta o si per contra, avançar cap a l'esquerra.
31/12/2015
Engany: Falta que es comet quan es fa creure a una persona una cosa que en realitat no és veritat.  
23/10/2015
Bé amics, us explicaran que les auto-fotos o selfies són una pràctica que es remunta al 183
31/08/2015
13 Agost, 12:30 hores  
25/07/2015
Rellotge al canell esquerre. Amb l'objectiu d'anar conjuntat, però discret a la vegada, avui ha escollit el fosc. Aquest, no té masses funcions.