,
12/03/2016
Experiències

Límits

Els passos que feia abans eren ferms, ara són insegurs; dubten si encaminar-se cap a la dreta o si per contra, avançar cap a l'esquerra. El seu cos abans al saltar tornava a terra sense trencar-se, ara es mostra dèbil, soldat al sòl; no fos cas que un cop d'aire desafortunat el fes volar per sempre. Aquell rostre que abans podia transmetre confiança i fins i tot persuasió ara es mostra desencaixat i ja no és capaç de convèncer ni als més innocents.

Són moltes les feines que comporten alts nivells de pressió. Un banquer administra els estalvis dels seus clients; en determinades situacions ajuda que aquests guanyin diners, per contra, en altres les seves decisions fan que en perdin. Les accions d'un advocat, per exemple, poden dibuixar els límits de la llibertat durant un elevat nombre d'anys dels seus clients. Les paraules i els esquemes mentals d'un educador poder condicionar també el camí d'un jove adolescent. Us podeu arribar a imaginar les conseqüències de les resolucions d'un president del govern? Les seves decisions, més o menys influenciades per poders fàctics, tenen gran impacte en l'economia, la llibertat, el futur i fins i tot la seguretat dels habitants de la regió que governa.

Són suficients els equips de psicòlegs, d'assessors, i les altes dosis de medicació per ajudar a que un lider resisteixi les pressions que l' envesteixen durant el seu mandat? Què passa quan, tot i les ajudes, no són capaços de resistir el pes del poder? Com afronta el partit governant aquesta situació? Les paraules contundents i clares d'antuvi ara condueixen a relliscades, equivocacions i burles. I és que potser els esdeveniments han aconseguit superar al subjecte?

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Hola em dic Mark O’Neill Compte i estic treballant, criticant, ironitzant, aprenent, explorant tot el que puc allà on puc. El meu objectiu és transferir-vos-en el màxim possible a partir d’aquest espai.

18/07/2016
Solc sortir de casa vora les 7:25. És així com aconsegueixo arribar a la feina entre les 7:40 i les 7:50. Però ahir a la nit, el grup de música dels meus companys va estrenar una cançó amb el seu respectiu videoclip a les xarxes socials.
12/03/2016
Els passos que feia abans eren ferms, ara són insegurs; dubten si encaminar-se cap a la dreta o si per contra, avançar cap a l'esquerra.
31/12/2015
Engany: Falta que es comet quan es fa creure a una persona una cosa que en realitat no és veritat.  
23/10/2015
Bé amics, us explicaran que les auto-fotos o selfies són una pràctica que es remunta al 183
31/08/2015
13 Agost, 12:30 hores  
25/07/2015
Rellotge al canell esquerre. Amb l'objectiu d'anar conjuntat, però discret a la vegada, avui ha escollit el fosc. Aquest, no té masses funcions.