,
31/08/2015
Experiències

Residus

13 Agost, 12:30 hores

 

Para-sol, nevera, tovalloles, crema solar i tot l'equipament necessari per passar un dia a la platja reposava ja damunt la sorra. Les vacances de la parella creaven l'escenari perfecte per fer d'una jornada calorosa d'estiu, un dia remullat i fresc. Tot apuntava a relaxar-se en una de les platges més preuades de la costa brava, però poc tardà a sortir a la llum el temperament de la parella.

 

-Has  vist tota aquesta pila de deixalla! Això no és normal; venen a la platja, sopen i ho deixen tot aquí, que ho facin a casa seva això! Que bruta és la gent!

 

Davant les més que fàcils queixes, quedà ben clara la seva ignorància respecte als esdeveniments ocorreguts la nit anterior en aquell indret, successos els quals ocupaven ara grans espais en els mitjans de comunicació.

 

12 Agost, 20:07 hores

 

La família Casadevall per sort o per desgràcia no gaudeix de vacances estivals. És per això que quan els progenitors acaben la jornada laboral, aprofitant la festivitat escolar dels fills, es dirigeixen tots cap a la platja. L'excusa per passar una vetllada familiar a la costa és l'afició dels més grans a la pesca, el lloc escollit una de les platges amb més encant de la costa brava. És degut a la seva hora arribada, vora les vuit del vespre, que a la platja s'emportaren un arsenal. Canyes de pescar, esquers de diferents classes, ordenats dins una més que professional caixa d'eines, sopar, begudes, joguines pels nens i tot el necessari per passar-hi la nit.

 

Un cop la família Casadevall havia acabat de traslladar tots els objectes, un dels fills enuncià les seves intencions. - Vull sopar! La idea semblà bé a tota la família, els quals començaren a desempaquetar els entrepans. El pare, que destacava per la seva extrema velocitat d'ingesta, gens recomanable per dietistes, ja estava a punt d'acabar quan començaren a sentir un enorme aldarull. Quan tots varen ser capaços de desenganxar les dentadures dels seus respectius entrepans giraren el cap de manera sincrònica.

 

Si bé no eren capaços de diferenciar l'idioma de tota aquella massa de gent sí que podia apreciar perfectament les seves intencions. Cadires, taules i ampolles, planejaven des de les mans d'uns fins a impactar, amb sort, en l'esquena d'altres.

Al cap de ben poc arribà un agent convidant-los a evacuar urgentment la platja. Tant el pare com la mare atabalaren al policia a preguntes. Ell, espantat pels fets, només va saber dir dues paraules, nens i ràpid. La família, amb por de no prendre mal, agafaren el més important tan ràpid com pogueren, deixant enrere, entre d'altres, joguines dels fills i la brossa del sopar.

 

4transferencies@gmail.com

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Hola em dic Mark O’Neill Compte i estic treballant, criticant, ironitzant, aprenent, explorant tot el que puc allà on puc. El meu objectiu és transferir-vos-en el màxim possible a partir d’aquest espai.

18/07/2016
Solc sortir de casa vora les 7:25. És així com aconsegueixo arribar a la feina entre les 7:40 i les 7:50. Però ahir a la nit, el grup de música dels meus companys va estrenar una cançó amb el seu respectiu videoclip a les xarxes socials.
12/03/2016
Els passos que feia abans eren ferms, ara són insegurs; dubten si encaminar-se cap a la dreta o si per contra, avançar cap a l'esquerra.
31/12/2015
Engany: Falta que es comet quan es fa creure a una persona una cosa que en realitat no és veritat.  
23/10/2015
Bé amics, us explicaran que les auto-fotos o selfies són una pràctica que es remunta al 183
31/08/2015
13 Agost, 12:30 hores  
25/07/2015
Rellotge al canell esquerre. Amb l'objectiu d'anar conjuntat, però discret a la vegada, avui ha escollit el fosc. Aquest, no té masses funcions.