Foto: 

cedida

Els 10 espectacles imprescindibles de la XXII Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà

Una seixantena de funcions d’una quarantena de companyies nacionals i internacionals tornaran a omplir places i carrers de la capital baixempordanesa
Surtdecasa Empordà
,
09/07/2017
Espectacles
Ja en portem vint-i-dos! La Fira del Circ ja és un esdeveniment imprescindible del calendari: un dels festivals de circ i arts escèniques de carrer més consolidats del nostre país. Aquest any la fira arriba a la seva 22a edició i ho celebra amb una edició més fresca, amb més espectacles i sobretot amb més innovació. Seran tres dies d'activitat amb la participació de 40 companyies circenses i 60 espectacles. Per parar un tren i per a tots els gustos!
1. La Roue de la Mort
La companyia La Rotative ens ofereix un espectacle impressionant. En una roda de metall gran, suspesa a 10 metres sobre el terra, els cambrers s'afanyen a servir al públic. Una carrera contra el temps mostrat pel moviment circular de la roda. 
Quan: Divendres 14 a les 22.30h
On: Plaça 8 de març
 
 
2. Be God Is
La companyia Espai Dual presenta BE GOD IS, un divertidíssim xou que combina música, humor i teatre gestual, que genera una gran complicitat amb el públic. Aquest delirant i addictiu espectacle crea un ambient on les preguntes passen a un segon terme i el joc del sí apareix amb força. És així com es van esdevenint diferents números en què els tres personatges muts interactuen en gags i petites històries sempre amb música en directe de fons i amb una proposta escènica, on tot s'hi val. Les bases són la música, el teatre i el circ. BE GOD IS parteix de l’experimentació artística, de la creació col·lectiva i de vies d'expressió llunyanes al text. Les interpretacions, en clau d'humor i amb pany musical, obren portes dramàtiques amb l'únic propòsit de fer gaudir l'espectador.
Quan: Divendres 15 a les 23h30
On: Plaça del Castell
 
 
3. Teatre de Funàmbuls
Dos pallassos arriben amb les butxaques plenes de circ, per buidar-les a la pista i carregar-les de riures. Dos personatges atemporals, dos pallassos de llarg recorregut que plasmen el concepte de circ. Com una peça musical, té un principi i un final, amb tensió, emoció i força. Música, pallasso, equilibris d’objectes sobre objectes, rola-bola, hula-hoops, màgia i instruments de vent, corda i percussió! Emoció i humanitat. La relació d’un munt d’anys els empeny cap a aquesta nova aventura. Un dia més comença l’espectacle. Una llarga experiència i trajectòria avala aquest espectacle amb Denominació d’Originalitat, de la mà de Circ Xic.
Quan: 5 funcions durant tot el cap de setmana
On: Jardins de Torre Maria (espectacle de pagament)
 
 
 

4. Els secrets de Mr Stromboli
Mr. Stromboli és un firaire molt especial, un xerraire venedor d’elixirs miraculosos que recorre pobles i fires presentant els seus invents i els seus fenòmens. Amb el seu carro ple d’andròmines, intenta vendre al públic beuratges que curen tots els mals, ens presenta  fenòmens com la bella dama, que de tant menjar gra es va convertir en au i a qui propulsarà en el divertit número del canari canó, o el simi que va recollir a Borneo i a qui ha ensenyat a fer trucs de màgia. No ho dubteu ni un moment. Passeu i vegeu, i descobriu els secrets de Mr. Stromboli de la mà de la Cia El que ma queda de Teatre.
Quan: Dissabte 15, a les 11h
On: Passeig Marimon Asprer (C)
 
 
5. Adoro
Les vicissituds de la parella davant l'amor. Ella ve a enlluernar-nos amb la seva veu i la seva música. El seu ajudant, que no ajuda, més aviat interromp. Un perfecte joc de clown amb música en directe i sorprenents acrobàcies sobre la bicicleta. Dos idiotes que s'enreden i barallen. El resultat sempre és el mateix: el públic riu.
Un espectacle de la CIA Alta Gama que ens convida a estimar, riure i somiar. Un lloc on les relacions de parelles i les seves complicacions són preses amb humor i alegria.
Quan: Dissabte 15 a les 17h30 i a les 19h45
On: Plaça Ajuntament
 
 
6. Suite
Una persona singular, dolça i una mica excèntrica, potser amb un ‘clic’ més enllà, una de tantes. Viu la soledat enmig de la multitud. No sabem d’on ve però diries que ve de lluny; ni on va, però diries que no hi ha destí. Qualsevol parada és la seva habitació d’hotel. Entra a poc a poc, s’instal·la al gran cercle. Només vol que ens la mirem, ser vista, que ens l’estimem. Un espectacle de la reconeguda Pepa Plana. 
Quan: Dissabte 15, a les 17h30 i a les 19h15
On: Passeig Marimon Asprer C
 

7. Rechazos y Caídas
Indaco Circus presenta un espectacle d’un alt contingut emocional, que ofereix al públic un seguit d’imatges poc comunes amb la fusió de diferents tècniques. Un espectacle únic i adequat a tots els públics. Un espectacle de circ contemporani en què l’amor, el joc i el rebuig es barregen i s’expressen a través de l’acrobàcia i els malabars.
Quan: Dissabte 15, a les 18h30 i a les 20h30
On: Plaça Benet Mercader (Pietat)
 
 
8. Oo Part
La gent espera expectant per veure la sorpresa que els amaga l’artefacte mecanicotemporal situat davant dels seus ulls. Res és el que sembla en aquesta aventura a través del temps. Una curiosa tripulació acabada d’arribar d’un viatge a través dels temps, aterra davant nostre i ens presenta la gran oportunitat de fer viatges en el temps, això sí, per un mòdic preu. Per això mostraran els seus millors reclams i espectaculars números de circ. Però avui no és un dia qualsevol i manipular el temps a vegades té les seves conseqüències. Espectacle de pagament (5€), de la mà de la companyia Tresperté.
Quan: Diumenge 16, a les 23h
On: Plaça del Castell

 
 

9. Fuera de Stock
En aquest espectacle, Edu Manazas parla de somnis, d’esperances, d’il·lusions, de la vida, de la teva vida, de com viure-la, del joc... Una oficina, un magatzem, una fàbrica... Feina, dossiers, ingressos, despeses, inventaris, beneficis, pèrdues... Treballar per viure? Viure per treballar? On quedem nosaltres? Un espectacle sobre la feina, les persones i les seves relacions, explicat en clau de circ a través dels malabars, l’acrobàcia, una perxa xinesa i molts somnis.
Quan: Diumenge 16, a les 18h15 i a les 20h30
On: Plaça Jacint Verdaguer
 
10. Rock'n'roll Circus Show
En un món boig, encara que de vegades prou agraït, els LOL Brothers ens acompnyaran en un tour per la historia del Rock’n Roll. Amb molta energia,  a parts iguals que la del públic, els germans Acee i DeeCee, un intrèpid duet, crea un univers on el risc i el humor s’uneixen en un circ elèctric, que en alguns moments farà embogir als seus fans d’alegria. 
Quan: Diumenge 16, a les 19h i a les 20h30
On: Plaça de l'Ajuntament

  • imatge de control 1per1

Més informació: 

Fira de Circ al Carrer
14, 15 i 16 de juliol
La Bisbal d'Empordà
Més informació a la web
A

També et pot interessar