Foto: 

cedida
'Sinergia 3.0', de la Cia. Nueveuno

Els artistes que no et pots perdre a la Fira de Circ al Carrer

La Bisbal d'Empordà vestirà els seus carrers d'espectacles de circ i teatre
Paula Pairó
,
13/07/2016
Espectacles
Després de més de vint anys passejant-se pels carrers de la Bisbal d'Empordà, la Fira del Circ ja és un esdeveniment imprescindible del calendari. Celebrada cada tercer cap de setmana del mes de juliol, aquest any tampoc podia fallar. És per això que, si us apropeu a La Bisbal d'Empordà, els pròxims dies 15, 16 i 17 no us pot passar per alt veure els artistes de circ en majúscules que ompliran els carrers d'ambient i alegria.
'Suite Vivace' de Ciorc Pistolet i la Banda de Terrassa
Si sempre hem volgut conèixer la història del circ i la música que acompanya a tots els espectacles mentre el públic queda bocabadat, no us podeu perdre aquest espectacle de la companyia Circ Pistolet. Seran sis els artistes que arriben a la Bisbal per fer un recorregut per aquesta història, que es remunta molts anys enrere. A més a més, hi haurà el privilegi d'escoltar la Banda de Terrassa acompanyant musicalment l'espectacle.
Quan: Divendres 15 a les 22.30h
On: Plaça del Castell
 
 
'Sinergia 3.0', de la Cia. Nueveuno
L'art contemporani també arriba al circ amb aquesta mostra de tècniques de malabars, manipulació d'objectes diversos, verticals i danses coreografiades. Tot això mentre els espectadors gaudeixen d'una gran plasticitat per part dels artistes i d'una sensibilitat destacable. La música, l'escenografia, la il·luminació... tots els aspectes ajuden a fer aquest show d'allò més especial. L'espectacle tracta temes quotidians com l'adaptació i els conflictes personals d'una societat generalment individualista.
Quan: Dissabte 16 a les 23h
On: Parc 8 de març
 
 
'Jusqu'au made in', de Le Lido - Centre Des Arts di Cirque
L'espectacle 'Jusqu'au Made In' està articulat al voltant de catorze especialitats diferents dins del món del circ, a banda de països varis i sensacions diverses. Parlem de malabars, del màstil xinès, de l’acrobàcia aèria, dels equilibris, de la contorsió, de l’acrobàcia a terra i de molta imaginació. Amb tot aquest ventall d'estils, l'espectacle vol mostrar com la veritat està dins nostre, sense trucs, una màgia que s'ha d'assaborir.
Quan i on: Divendres 15 a les 23.40h a la plaça Major i dissabte 16 a les 20h a la plaça Jacint Verdaguer.
 
 
'Demenzio Show', de Fausto Giori
Un fira de circ no podia deixar perdre una de les figures més essencials de la història del circ: el pallasso. És per això que 'Demenzio Show' és un acròbata amb il·lusió, mut i molt boig que arriba a la Bisbal per presentar un espectacle còmic i molt original on la realitat i la lògica canvien en un món d'aparença. Agafeu-vos fort perquè arriba amb molts secrets i amb ganes de fer-vos sentir emocions molt fortes.
Quan i on: Dimecres 13 a les 22h als Jardins de Torre Maria, divendres 15 a les 00.00 al Passeig B, dissabte 16 a les 18h i a les 19.30 a la plaça Benet Mercader.
 
 
'Con Carpa', de la cia Rampante
Si sou més d'arts escèniques, concretament teatrals, aquest és un espectacle amb tocs teatrals que mostrarà diverses disciplines circenses. En ell es parla del gir inesperat que poden patir els esdeveniments i el canvi de plans que ens veiem obligats a fer en nombroses ocasions. Els personatges seran en Kelmer, un artista nòmada i solitari, que contracta a la Peppy en un dels seus viatges amb la finalitat que l’ajudi darrere l’escena. A partir d'aquí, els dos personatges es veuran obligats a compartir la vida i els viatges.
Quan: Dissabte 16 a les 12.30h i a les 20.00 i diumenge 17 a les 18h i a les 20h
On: Passeig B
 
 
'Dynamite & Poetry', de 15Feet6
De tan lluny com Bèlgica arriben aquests artistes. Són quatre joves internacionals, que s'anomenen '15Feet6', i que estan especialitzats en la barra russa, el màstil xinès, la bàscula coreana i els salts aeris. La performance que oferiran pels carrers de la Bisbal de l'Empordà apunta a ser explosiva tant tècnicament com pel que fa l'humor.
Quan: Dissabte 16 a les 18h i a les 20.30h
On: Plaça Carreras Dagas

Més informació: 

Fira de Circ al Carrer
15, 16 i 17 de juliol
La Bisbal d'Empordà
Més informació a la web
A

També et pot interessar