Foto: 

Cedida

35 anys de cavalls i genets a Peralada

El proper 15 de març Peralada acull una nova edició de la Gran Cavallada
Arnau Margenet
,
11/03/2020
Fires i festes
Cavalls i genets, “save the date”. Aquest diumenge 15 de març Peralada serà l’escenari d’una de les cites ineludibles de l’any pels amants de l’equitació. I és que la Gran Cavallada de Peralada és sense cap mena de dubte un dels esdeveniments culturals de la província i del país, una jornada festiva per tots els apassionats del cavall però també una proposta ideal per passar un diumenge en família envoltats d’animals en un ambient que respira tradició pels quatre costats. No és per menys, posats que la Gran Cavallada arriba ja a la 35ª edició.
Un dels fonaments que explica l’èxit de la Gran Cavallada és el binomi organitzador format per la Carme Soler i l’Antonio Canadell, dos apassionats del cavall que, any rere any, en col·laboració amb l'Ajuntament de Peralada, fan colzes per enllestir una jornada especial que congrega genets i grups de cavallistes de tot Catalunya. L’èxit que recull cada edició queda palès en el fet el nombre d’edicions que ja suma la cita.
 
 
Com cada any, el tret de sortida tindrà lloc a les 10 del matí, a l’entrada del poble. La desfilada pel centre històric comença a les dotze del migdia, on s’hi podran veure genets de totes les edats, a cavall o carruatge guarnits amb les millors gales. A l’acte també hi participaran els representants del pubillatge local i la Pubilla Comarcal de l’Alt Empordà. Tot plegat, amb brunyols i vi de la casa que faran d’aperitiu per l’habitual dinar de germanor i el Gran Ball amenitzat pel cantant i intèrpret Jordi Rubau.
 

  • imatge de control 1per1

Més informació: 

Consulta tot el programa aquí!

A

També et pot interessar