Surtdecasa Empordà
,
03/09/2018
Fires i festes

Audioguia musical de la Festa Major de Castell d'Aro

La BSO que sonarà del 7 a l'11 de setembre a Castell d'Aro

Foto: 

Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró
En la recta final de les festes majors d'estiu empordaneses en destaca la de Castell d'Aro. Amb una trentena d'activitats populars i per totes les edats, organitzades conjuntament pel Casino Castellerenc, l'Ajuntament i l'associacionisme local. La música serà un dels plats forts de la festa d'enguany, amb Peix Fregit, Litus 3 i Pelukass (divendres 7), Tutú-Keké, Gipsy Beach i Hotel Cochambre (dissabte 8), Orquestra La Selvatana (diumenge 9), i Orquestra Maribel i Orquestra Di-Versiones (dilluns 10), propostes amb diversitat d'estils i integrades dins el cicle Estereofònics. Pareu l'orella als concerts que no us podeu perdre!
Peix Fregit
Un dels grups d'havaneres amb una trajectòria del país, amb més de 40 anys, el grup de Palafrguell sempre és fidel a un estil que ha esdevingut propi i a una manera de fer que els identifica quan interpreten un repertori que abraça havaneres, valsets mariners, sardanes, i també cançó marinera i de taverna. Obriran la caixa de la Festa Major de Castell d'Aro amb un dels gèneres imprescindibles de l'estiu.
 
 
Tutú-Keké
Una banda de versions nascuda el 2010 a Vidreres i consolidada el 2013 per quatre músics amb experiència en el món de les orquestres i amb moltes ganes de passar-ho bé. Es tracta d'una banda de versions amb un repertori ampli i variatgaudir de la festa major en família.
 
 
Hotel Cochambre
El seu èxit es basa en el talent natural, la posada en escena i en una forma única d'interpretar les cançons, en un espectacle on es barregen l'elegància i la picardia a parts iguals. Un fenomen inimitable i imbatible que arriba a CAstell d'Aro sota el mestratge del polifacètic director de l'hotel, Benito Inglada.
 
 
Orquestra Selvatana
Joves intèrprets i nous cantants amb una gran preparació musical que, al costat de noms de prestigi que ja formen part de la història de la Selvatana, fan que dia a dia la formació cassanenca, que ja té 100 anys d'experiència, sigui una de les grans orquestres de les festes majors d'arreu de Catalunya.
 
 
Orquestra Maribel
Segons diuen ellas mateixos varen començar el 2012 com una broma… una broma que continua amb un munt de concerts a les esquenes i seguidors fidels arreu del país! Una repassada als grans èxits de tots els temps, des de principis dels anys 80 fins a dia d'avui, tot barrejat amb tres parts de bon rotllo, bon humor, servit amb un aire fresc i renovat.
 
 
Orquestra Di-versiones
D'una manera d'allò més personal i sense complexes, la banda empordanesa creen una bona dosis de ritmes desenfadats i de karaoke popular. Una barreja d'himnes dels anys 60, 70 i 80 amb pinzellades de les cançons de radiofórmula dels últims anys: un espectacle apte per a tots els públics!

Més informació: 

També et pot interessar