Concert

Foto: 

Cedida

Que no pari la música a Castell d'Aro!

Del 6 a l'11 de setembre, la Festa Major omple el poble de música en directe
Surtdecasa Empordà
,
04/09/2019
Música
En la recta final de les festes majors d'estiu del Baix Empordà en destaca la de Castell d'Aro. Aquest any es proposa un programa amb una trentena d'activitats populars i per tots els gustos i colors. Un cop més l'organització es realitza conjuntament entre el Casino Castellerenc, l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i diferents entitats locals. La música sempre és un dels plats forts locals gràcies al cicle de concerts d'estiu Estereofònics, i la Festa Major de Castell d'Aro n'és un clar exemple: concerts amb les formacions de Neus Mar, Litus 3 i Tutú-Keké (divendres 6), Mapis Friend’s Band, The Covers Band i Hotel Cochambre (dissabte 7), Orquestra Selvatana (diumenge 8), Gospel d’Aro (dilluns 9) i Pelukass i Orquestra Maribel (dimarts 10), propostes amb diversitat d'estils i públics. Pareu l'orella a les principals bandes d'aquest any!
Tutú-Keké
Una banda de versions nascuda el 2010 a Vidreres i consolidada el 2013 per quatre músics amb experiència en el món de les orquestres i amb moltes ganes de passar-ho bé. Es tracta d'una banda de versions amb un repertori ampli i variat per gaudir de la festa major en família.
 
 
Neus Mar
L'havanera i el cant de taverna han anat evolucionant i en aquest procés ha esdevingut la proposta que ens ofereix la cantant Neus Mar. Una proposta innovadora i diferent amb la veu femenina com a protagonista que fa un pas endavant en el gènere apostant per l'evolució. Neus Mar s'endinsa al món de l'havanera l'any 2008 de la mà de Càstor Pérez, i durant aquests anys s'ha fet un lloc en un món tradicionalment de formacions vocals majoritàriament masculines i també mixtes.
 
 
Hotel Cochambre
El seu èxit es basa en el talent natural, la posada en escena i en una forma única d'interpretar les cançons, en un espectacle on es barregen l'elegància i la picardia a parts iguals. Un fenomen inimitable i imbatible que arriba a CAstell d'Aro sota el mestratge del polifacètic director de l'hotel, Benito Inglada.
 
 
Xiula
Un espectacle que pretén fer viure un moment festiu i de celebració combinant la música, les dinàmiques i una posada en escena fresca i amb sentit de l’humor. El públic esdevé còmplice i viu una experiència espontània de balls, moviments i accions en un compartir familiar.
 
 
Orquestra Selvatana
Joves intèrprets i nous cantants amb una gran preparació musical que, al costat de noms de prestigi que ja formen part de la història de la Selvatana, fan que dia a dia la formació cassanenca, que ja té 100 anys d'experiència, sigui una de les grans orquestres de les festes majors d'arreu de Catalunya.
 
 
Pelukass
No tenen complexes escollint les cançons del seu repertori i interpretant-les amb una energia i una passió que manté la festa a dalt de tot. Una selecció musical de grans èxits de tots els temps i una posada en escena carregada de potència i moviment, digne dels més grans grups de rock internacionals.
 
 
Orquestra Maribel
Segons diuen ellas mateixos varen començar el 2012 com una broma… una broma que continua amb un munt de concerts a les esquenes i seguidors fidels arreu del país! Una repassada als grans èxits de tots els temps, des de principis dels anys 80 fins a dia d'avui, tot barrejat amb tres parts de bon rotllo, bon humor, servit amb un aire fresc i renovat.

Del 6 al 11 de setembre
Castell d'Aro

Més informació: 

A

També et pot interessar