Foto: 

Cedida

La gran onada de final d'estiu: el FestiSurf Costa Brava 2019 de Castell d'Aro

Los Mambo Jambo Arkestra, Oh! Gunquit, The Phantom Dragsters i Juanita Banana protagonitzen el cartell del festival, que es farà a la Sala Polivalent el dissabte 22 de setembre
Adrià Cortadellas
,
16/09/2019
Música
Hi ha alguna manera millor de acomiadar la temporada d'estiu empordanès ballant els millors temes de surf rock a Platja d'Aro? Això és el que ja farà set anyets que ens regala el Festi Surf Costa Brava de Platja d’Aro sota el paraigües d'Estereofònics: una festa de franc -que enguany es consolida a la Sala Polivalent de Platja d'Aro- amb bandes nacionals i internacionals. Mercat de roba i del món del surf, menjar i cervesa. Ballaruques, ritme californià, diversió i salts a primera fila. Ens deixem endur pel so de les guitarres reverberades i les clàssiques melodies tot repassant les bandes de l'edició d'enguany!

1. Los Mamo Jambo Arkestra

10 anys i una hecatombe jambofònica: Los Mambo Jambo s’han mirat al mirall, revisant els diaris de bitàcola i explorant el seu propi material. Sota aquesta nova mirada han triat un repertori ideal per reinterpretar-lo, de forma inaudita, amb el reforç de dotze músics afegint cinc saxos, una secció de sis metalls i una guitarra addicional.


2. Oh! Gunquit!

Psych-surf, garatge-punk, exòtica i rock’n’roll. Oh! Gunquit Són com una banda sonora de pel·lícules de sèrie B, d’aventures o roadmovies. En directe presenten una barreja d’udols, vents, guitarres com serres, timbals estrepitosos i rock’n’roll divertit i exòtic, creant una festa non-stop, un gresol de pura bogeria vudú sense adulterar.3. The Phantom Dragsters

Reverb i pel·lícules de sèrie B des de Galícia. Des d’una platja amagada a Ourense arriba aquest trio que s’inspira dels sons instrumentals que van popularitzar Dick Dale o The Ventures. Amb una estètica retro i una formació de guitarra, baix i bateria, el seu so està marcat per la reverb a les guitarres i una contundència bestial!

4. Juanita Banana

El costat més salvatge del garatge i el surf. De les cavernes més profundes, creades per les desconegudes deesses Tiki, arriben aquestes cinc troglodites que, a base de rugits, udols i sons a l’estil dels anys 60, han aconseguit formar un concepte únic, canalla i combatiu amb influències de The Cramps, The Ventures o The 5,6,7,8’s.

 

 

Més informació: 

Festisurf Costa Brava 2019
Dissabte, 21 de setembre
A partir de les 21h
Sala Polivalent
Castell d'Aro (Platja d'Aro)
Més informació a la web del festival

A

També et pot interessar