Foto: 

Cedida

Tsunami sonor al FestiSurf Costa Brava 2018 de Platja d'Aro

John Blair & Els A-Phonics, The Masonics, Los Torontos i Hipbone Slim & The Kneetremblers protagonitzen el cartell del festival, que enguany es farà a la Sala Polivalent el dissabte 22 de setembre
Adrià Cortadellas
,
17/09/2018
Música
Hi ha alguna manera millor de acomiadar la temporada d’estiu empordanès ballant els millors temes de surf rock a Platja d'Aro? Això és el que ja farà sis anyets que ens regala el Festi Surf Costa Brava de Platja d’Aro sota el paraigües d’Estereofònics: una festa de franc -que enguany es tornarà a fer a la Sala Polivalent de Platja d'Aro- amb bandes nacionals i internacionals. Mercat de roba i del món del surf, menjar i cervesa. Ballaruques, ritme californià, diversió i salts a primera fila. Ens deixem endur pel so de les guitarres reverberades i les clàssiques melodies tot repassant les bandes de l’edició d’enguany!

1. John Blair & els A-Phonics

John Blair & Els A-Phonics Directament des de Los Angeles, EUA, arriba el guitarrista fundador de Jon & The Nightriders l’any 1979. Conegut com el padrí del surf revival, és un arqueòleg de la música instrumental i autor de l’única enciclopèdia il·lustrada de la música surf. Actua acompanyat de la gran banda valenciana Els A-Phonics. Única actuació a l'estat espanyol!


2. The Masonics

Els seus components han format part de bandes tan mítiques com Thee Headcoats, The Milkshakes o The Kaisers. Amb més de 25 anys de carrera i sis àlbums editats, barregen el sixties beat, el garatge dels EUA i algunes composicions instrumentals amb actitud punk. Sempre donant el màxim amb energia i precisió. Un supergrup de l'escena britànica!


3. Los Torontos

Rock’n’roll que veu de les influències musicals de finals dels 50 i de primers dels 60. Entre les seves referències musicals destaquen The Wailers o The Sonics, però també Lee Dresser, The Sheppards, Sam The Sham, i fins i tot Chuck Berry o Johnny Guitar Watson. Frat rock, rock’n’roll i rhytm’n’blue!


4. Hipbone Slim & The Kneetremblers

Preparats per moure l’esquelet? Barregen el surf clàssic amb garatge, rock’n’roll, spaghetti western i melodies dignes d’un ball de final de curs dels 50. Tot passat pel ja conegut filtre “Tiki”: una base rítmica demolidora, melodies encomanadisses i un directe que tothom recorda per les seves dosis d’humor i potència. El secret més ben guardat de la Gran Bretanya!

 

 

 

Més informació: 

Festisurf Costa Brava 2018

Dissabte, 22 de setembre
A partir de les 21h
Sala Polivalent
Platja d'Aro

Més informació a la web del festival

A

També et pot interessar