Foto: 

Cedida

Les bandes que actuaran FestiSurf Costa Brava 2017 de Platja d'Aro

The Phantom Surfers, MFC Chicken, The Fuzillis i Los Tiki Phantoms protagonitzen el cartell del festival, que enguany es farà a la Sala Polivalent el dissabte 23 de setembre
Adrià Cortadellas
,
20/09/2017
Música
Hi ha alguna manera millor de acomiadar la temporada d’estiu empordanès ballant els millors temes de surf rock a Platja d'Aro ? Això és el que ja fa uns anyets ens regala el Festi Surf Costa Brava de Platja d’Aro sota el paraigües d’Estereofònics: una festa de franc -que enguany es farà a la Sala Polivalent de Platja d'Aro per precaució meteorològica- amb bandes nacionals i internacionals. Mercat de roba i del món del surf, menjar i cervesa. Ballaruques, ritme californià, diversió i salts a primera fila. Deixa’t endur pel so de les guitarres reverberades i les clàssiques melodies! Repassem les bandes de l’edició d’enguany!


1. The Phantom Surfers

Els reis absoluts del surf-trash. Formats a Los Angeles l’any 1988 aposten pel surf des de la seva basant més lúdica i esbojarrada. Els seus directes són una explosió de so reverberitzat i “low-fi”, acompanyada d’una irreverència, sarcasme i poca vergonya que els converteixen en autèntics “party kings”.

 


2. MFC Chicken

Els autèntics mestres del frat rock europeu. Comandats pel coronel Spencer Evoy, aquest grup de músics porten a terme la sagrada missió d’acostar el rock’n’roll del Pacific Northest al públic europeu. Un grup amb un dels shows més excitants de garatge-rock’n’roll-rhytm’n’blues que es pot veure ara mateix.

 


3. The Fuzillis

Una autèntica festa d’instro rock’n’roll. Són sinònim de saxos revoltosos i guitarres lascives. S’autodefineixen com “instr-o-mentals” (instr-o-esbojarrats), amb una maleta plena de melodies salvatges, fresques i jovials. Formats a Londres el 2014, són un còctel d’atòmic raunch’n’roll que et farà ballar sense parar.

 


4. Los Tiki Phantoms

Preparats per moure l’esquelet? Barregen el surf clàssic amb garatge, rock’n’roll, spaghetti western i melodies dignes d’un ball de final de curs dels 50. Tot passat pel ja conegut filtre “Tiki”: una base rítmica demolidora, melodies encomanadisses i un directe que tothom recorda per les seves dosis d’humor i potència.

 

 

Més informació: 

Festisurf Costa Brava 2016

Dissabte, 23 de setembre
A partir de les 21h
Sala Polivalent
Platja d'Aro

Més informació a la web del festival

A

També et pot interessar