Foto: 

Cedida
Los Chicos

Les 9 bandes que actuaran al Desemboca 2017 de Platja d’Aro

El festival gratuït a la Costa Brava pels amants dels sons vintage arriba carregat de propostes ben diverses, del 21 al 23 de juliol
Adrià Cortadellas
,
18/07/2017
Música
Quan a algú li agraden els sons vintage adora tot el ventall que això abasta. Del rhythm&blues al rock’n’roll, passant pel soul i el blues i sense oblidar-nos del punk-rock i el garatge més ballable. Un any més una riuada de sons vinatge dels estils més diversos desemboquen a Platja d’Aro. Del 21 al 23 de juliol arriba el Desemboca 2017. Amb totes les seves lletres. Concerts a l’aire lliure: sol i platja durant el dia i nits de ball a ritme frenètic. Com si no hi hagués demà. I tots els concerts gratuïts, a la plaça dels Estanys (excepte el del diumenge, en horari de vermut, que es farà a la Pizzeria la Riera). I amb 9 bandes imprescindibles. Què més es pot demanar? Us expliquem els 9 grups que hi actuaran!
 
Fetus
Adrià Cortadellas (Sanjays), pare de la criatura, arreplega un grapat de cançons de punk-rock-garatge en català i decideix portar-les al món en companyia de Lluís Català i Jordi Anticó (13th Magic Skull). Un part que veurà la llum aquest 2017 amb Joan Colomo com a llevadora. Canapost-punk i bon “gèneru”.
Dia: Divendres, 21 de juliol
Hora: A les 21h30
 
 
Dinamita Brother
Una barreja de rock, garatge i psicodèlia. Acaben d’ampliar la seva formació, d’un explosiu duet de garatge-rock a una autèntica bomba com a quartet. Salvatges cançons de psicodèlic rock plenes d’energia, melodies addictives, i rotunds “riffs” de guitarra fusionats amb potents bateries, creant irresistibles esclats de rock.
Dia: Divendres, 21 de juliol
Hora: A les 22h30
 
 
Biznaga
Cançons destinades a convertir-se en himnes generacionals. Després de l’èxit del seu debut, publiquen el seu segon àlbum amb el segell Slovenly Records, una institució per a garatgeros i punckrockers. Seguint les passes del punk patri més rabiós amb lletres amb missatge, potents i anti-tot acompanyades de melodies aptes per a tots els públics.
Dia: Divendres, 21 de juliol
Hora: A les 23h30
 
 
Los Bengala
Una de les bandes actuals de rock’n’roll més estimulants. Un rudimentari tàndem que ofereix acords simples i poderosos de guitarra, recolzats pels complexos ritmes de bateria i veus a duet creant una energia totalment irresistible. No han inventat res nou, però la veritat és que no hi ha res que soni com ells.
Dia: Divendres, 21 de juliol
Hora: A les 00h30
 
 
Thee Grandaddies
La nova sensació del rhythm’n’blues fet a Barcelona. Dels clàssics Bo Diddley o Freddie King fins al blues britànic de John Mayall and The Bluesbreakers o Fleetwood Mac, i afegint una bona dosi d’adrenalina al més pur estil Dr. Feelgood, tot passat pel túrmix per lliurar una dòsi d’energia, suor i electricitat que triomfa als escenaris.
Dia: Dissabte, 22 de juliol
Hora: A les 21h30
 
 
Los Wallas
Pioners de l’era revival del garatge i el rock’n’roll. Música potent i contagiosa que es nodreix de l’elegància del dandisme, suman-t’hi el toc canalla del rock’n’roll. Arriben per fer moure a les masses, alçar la veu i treure per la boca tot el que necessiten. Actualment considerats com una de les millors bandes estatals de garatge.
Dia: Dissabte, 22 de juliol
Hora: A les 22h30
 
 
King Salami & The Cumberland Three
La millor banda de rhythm’n’blues-punk de Londres. Formada per membres del Carib, Espanya, Japó i França, ofereixen parts iguals de rock’n’roll i soul, una bona dosi de blues i rockabilly, combinat amb una bona actitud punk-rock. Un repertori influenciat pels grans temes dels 50 i 60, interpretats de manera nova i fresca.
Dia: Dissabte, 21 de juliol
Hora: A les 23h30
 
 
Los Chicos
Més de 15 anys fent explosionar l’alegria del rock’n’roll. La seva barreja de pub-rock-punk i country-gospel-punk-soul ha arrasat infinitat d’escenaris d’arreu del món, deixant al seu pas un directe en el que proporcionen una revolució boja de guitarres, ritme, energia, volteretes i comunió de rock’n’roll.
Dia: Dissabte, 22 de juliol
Hora: A les 00h30
 
 
The Flat Plack
Un show ple de moments, matisos i dinàmiques. Un col·lectiu de músics que es manifesta en diferents formacions i que recupera els sons de l’antic art del “fingerpickin” i els gèneres on apareix (blues, country, rockabilly, bluegrass, swing…) amb una visió renovada i basada en l’energia, l’espontaneitat, l’arranjament i l’artesania musical. S’ha de veure per saber de què estem parlant!
Dia: Diumenge, 24 de juliol
Hora: A les 13h
LLoc: Pizzeria La Riera

Més informació: 

Festival Desemboca 2016
Del 21 al 23 de juliol
Platja d'Aro
A

També et pot interessar