Família
,
2024
Diumenge 25 de febrer, 12h
Teatre Comtal
Ripoll

Teatre familiar 'Sota Sola'

Teatre 'Sota Sola' a càrrec de la companyia Ka Teatre. Un espectacle on Maria Berenguer i Montse Pelfort segueixen jugant i investigant per tal de consolidar el seu propi llenguatge, on combinen teatre visual i d'objectes amb projeccions i música en directe amb un codi senzill on tot està a la vista de l'espectador.

Edat recomanada: a partir de 5 anys.

Sinopsi: 

Vivim en un món on ens movem per inèrcia, on funcionem a un ritme frenètic i innecessari, on tot ha de ser immediat. Un món on es premia la productivitat i el resultat final i on treballem per sobreviure. Constantment busquem una falsa felicitat que ens ompli i no sabem viure el present.

'Sota sola' parla de donar valor a les petites coses del dia a dia, de la importància de parar, respirar, mirar-nos als ulls, escoltar-nos i saber què volem realment a la vida. Només així ens podrem sentir a gust amb el que tenim, amb el que fem i amb qui ho volem compartir. Fer les coses pel simple plaer de fer-les sense necessitat de complaure a ningú més que a una mateixa. Sentir que no fracassem si no arribem a l’objectiu esperat. El camí forma part del nostre aprenentatge, ens genera canvis i ens fa créixer.

Preu: 

5€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Idea original: Ka Teatre
Direcció i dramatúrgia: Ka Teatre
Repartiment: Maria Berenguer i Montse Pelfort
Música, vestuari, il·luminació i producció: Ka Teatre
Assessorament musical: Pep Pascual
Ajudant de producció: Montse Valentí

Organitza: 

Ajuntament de Ripoll

Més informació: 

  • imatge de control 1per1