Estació de muntanya La Molina
Estació de muntanya de La Molina
GIV-4082, s/n
17537 - Alp
  • 972 892 031
  • lamolina@lamolina.cat
Bike Park
Adrenalina a un sol pas

L’estació ofereix una àmplia oferta de turisme actiu als Pirineus a través de diverses activitats que van des dels esports d’aventura fins a les activitats més familiars. Destaquen especialment el Bike Park o l’experiència d’un viatge singular per fer en família com és el trajecte en el Telecabina Cadí-Moixeró que porta les persones visitants fins al Niu de l’Àliga, a 2.537 metres.

Jumping

A més, La Molina compta amb propostes per als més petits com la Ruta de la Fauna, el Tubbing, el Jumping o el Parc d’Aventura als arbres; activitats per a tota la família com els nous circuits de senderisme als voltants del refugi del Niu de l’Àliga o la piscina climatitzada.

Horaris

De 10 a 18h (diàriament del 24 de juny al 12 de setembre i, a partir de llavors, els caps de setmana fins al 3 d’octubre)

Més informació

L’estació de muntanya de La Molina està ubicada en un enclavament on conflueixen les comarques de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès. Un espai idoni a l’estiu per viure tota mena d’experiències en plena natura i per a tots els públics. La Molina té previst donar el tret de sortida a la temporada d’estiu 2021 el dissabte 19 de juny i es preveu que estigui en funcionament fins al diumenge 3 d’octubre.