Estació de muntanya La Molina
Estació de muntanya de La Molina
GIV-4082, s/n
17537 - Alp
  • 972 892 031
  • lamolina@lamolina.cat
Esquiant a La Molina
La neu a un sol pas

Aquest hivern l’estació torna a apostar per activitats com els Sopars d’alçada a Costa Rasa i al Niu de l’Àliga, Descensos nocturns esquiant des de Costa Rasa o el Niu de l’Àliga, Excursions en motos de neu, l’Escape Snow 'Alerta Allau', fer el Circuit de Raquetes 'Descoberta de la fauna' o el repte virtual de l’Eslàlom 4Motion by Volkswagen. També activitats infantils com el Tubbing o el Parc d’Aventura als Arbres.

Forfets

Enguany es millora l’optimització de la neu a l’estació i es contribueix a la revegetalització de diferents punts de l’estació. També s’incorporen noves màquines de venda i de recollida de forfets que permetran evitar cues reduint així el temps d’espera per accedir a pistes. 

Finalment, és important remarcar que La Molina és una estació compromesa amb les persones amb mobilitat reduïda i, per això, disposa del Centre d’Esports Adaptat (CEA). Així com els certificats de Q de qualitat d’ICTE, el d’Equipament Familiar (ACT), i els segells d’Applus i de Safe Tourism Certified.

Més informació

L’estació de muntanya de La Molina és un espai idoni per a un públic esquiador, amb 145 km esquiables incloent el domini La Molina + Masella. Un centre outdoor d’esport i natura els 365 dies de l’any, que a l’hivern es converteix en una de les explotacions de referència dels esports de neu. Alhora les persones no esquiadores també hi tenen cabuda a La Molina gràcies a la seva àmplia oferta d’activitats, com el viatge panoràmic en el Telecabina Cadí-Moixeró fins a 2.537 metres, amb un mirador de 360º.

Horaris

L'estació d'esquí de La Molina obre els remuntadors al públic a les 9h i tanca a les 17h. L'horari de les oficines centrals és de 8:30 a 18h diàriament.