Vall de Núria
Estació de muntanya de Vall de Núria

17534 - Queralbs
  • 972 732 020
  • valldenuria@valldenuria.cat
Cremallera de Núria
Aventures a un sol pas

Amb el Cremallera, que recorre 12,5 km i supera un desnivell de més de 1.000 metres, les persones usuàries gaudeixen de la bellesa i l’espectacularitat del paisatge hivernal que envolta la vall en un trajecte que ja és una autèntica experiència pujar-hi.

Raquetes de neu

L’estació està oberta tot l’any i brinda la possibilitat de dur a terme tota mena d’activitats d’alta muntanya amb contacte amb la natura més pura. Durant la temporada d’hivern ofereix propostes emmarcades en el bell mig de la natura: rutes de senderisme, sortides guiades d’esquí de muntanya o raquetes de neu, el Parc Lúdic i el Cau de la Marmota, sortides amb màquina retrac, busseig sota el gel i les noves exposicions que es poden visitar a l’estació.

Bitllet

A partir d’aquest hivern el bitllet de Cremallera inclou un viatge per al Telefèric Coma del Clot, les persones usuàries podran gaudir del nou mirador del Trampolí de Salts i les noves exposicions. També s’estrena el nou ascensor per accedir al Telefèric.

Mantenint el seu compromís amb el medi ambient, l’estació treballa en l’ampliació de l’ús d’energia geotèrmica posicionant-se com un referent mediambiental amb l’objectiu de generar 0 emissions en el complex. A més, manté la compra online obligatòria per assegurar la disponibilitat de seient a les persones passatgeres del tren Cremallera i estableix contingents de places per controlar l’afluència de visitants.

Equipament familiar Vall de Núria

L’estació disposa del certificat 'd’Equipament Familiar', ja que ofereix equipaments, establiments, activitats i serveis adaptats a les necessitats del públic infantil i familiar. Amb tot, també compta a 'Q' de qualitat de l’ICTE, la certificació ISO 14001, el Distintiu Garantia Qualitat Ambiental i el Segell de qualitat d’Applus i el de Safe Tourism Certified.

Horaris

L’horari de l'oficina d'informació de Vall de Núria és de 9 a 17h, de dilluns a divendres; i de 9 a 18h, caps de setmana i festius. 
Consulteu els horaris del Cremallera i compreu anticipadament els bitllets per assegurar-vos la disponibilitat al tren.

Més informació

Vall de Núria es caracteritza per la pau i tranquil·litat que s’hi respira. Ubicada al Pirineu Oriental i envoltada de cims que freguen els 3.000 m, només és accessible amb el Tren Cremallera, fet que la converteix en una destinació única.