Vall de Núria
Estació de muntanya de Vall de Núria

17534 - Queralbs
  • 972 732 020
  • valldenuria@valldenuria.cat
Cremallera de Núria
Aventures a un sol pas

Amb el Cremallera, que recorre 12,5 km i supera un desnivell de més de 1.000 metres, les persones usuàries gaudeixen de la bellesa i l’espectacularitat del paisatge hivernal que envolta la vall en un trajecte que ja és una autèntica experiència pujar-hi.

Raquetes de neu

L’estació està oberta tot l’any i brinda la possibilitat de dur a terme tota mena d’activitats d’alta muntanya amb contacte amb la natura més pura. Durant la temporada d’hivern ofereix propostes emmarcades en el bell mig de la natura: rutes de senderisme, sortides guiades d’esquí de muntanya o raquetes de neu, el Parc Lúdic i el Cau de la Marmota, sortides amb màquina retrac, busseig sota el gel i les noves exposicions que es poden visitar a l’estació.

Bitllet

A partir d’aquest hivern el bitllet de Cremallera inclou un viatge per al Telefèric Coma del Clot, les persones usuàries podran gaudir del nou mirador del Trampolí de Salts i les noves exposicions. També s’estrena el nou ascensor per accedir al Telefèric.

Mantenint el seu compromís amb el medi ambient, l’estació treballa en l’ampliació de l’ús d’energia geotèrmica posicionant-se com un referent mediambiental amb l’objectiu de generar 0 emissions en el complex. A més, manté la compra online obligatòria per assegurar la disponibilitat de seient a les persones passatgeres del tren Cremallera i estableix contingents de places per controlar l’afluència de visitants.

Equipament familiar Vall de Núria

L’estació disposa del certificat 'd’Equipament Familiar', ja que ofereix equipaments, establiments, activitats i serveis adaptats a les necessitats del públic infantil i familiar. Amb tot, també compta a 'Q' de qualitat de l’ICTE, la certificació ISO 14001, el Distintiu Garantia Qualitat Ambiental i el Segell de qualitat d’Applus i el de Safe Tourism Certified.

Més informació

Vall de Núria es caracteritza per la pau i tranquil·litat que s’hi respira. Ubicada al Pirineu Oriental i envoltada de cims que freguen els 3.000 m, només és accessible amb el Tren Cremallera, fet que la converteix en una destinació única.

Horaris

L’horari de l'oficina d'informació de Vall de Núria és de 9 a 17h, de dilluns a divendres; i de 9 a 18h, caps de setmana i festius. 
Consulteu els horaris del Cremallera i compreu anticipadament els bitllets per assegurar-vos la disponibilitat al tren.