Vall de Núria
Estació de muntanya de Vall de Núria

17534 - Queralbs
  • 972 732 020
  • valldenuria@valldenuria.cat
Cremallera de Núria
Activitats de muntanya a un sol pas

L’estació, que destaca per estar situada en una vall singular, amb la cota mínima a 1.964 m i la màxima a 2.252 m, està oberta durant tot l’any i ofereix un turisme actiu, de relax i per a la família amb propostes diferents on gaudir de l'espectacularitat del paisatge i del conjunt del santuari.

Passeig en barca per Núria

D’entre l’oferta d’activitats destaquen el passeig en el Telefèric Coma del Clot, les ascensions als cims que envolten el Santuari, la descoberta del patrimoni de la vall amb la nova ruta dels ponts històrics, l’Observatori d’Ocells i les activitats per als més petits de la casa com el Parc Lúdic o els passeigs en barca o canoa.

Al complex hi ha allotjament a peu de pistes (hotel i apartaments), diversos punts de restauració, el Centre d’Interpretació i la botiga. A més, entre Ribes de Freser i Queralbs hi ha fins a 750 places
d’aparcament d’ús exclusiu per als clients del Cremallera de Núria.

Horaris

Obert diàriament.

Més informació

L’estació de Vall de Núria es troba a la comarca del Ripollès, dins del terme municipal de Queralbs, a 2.000 metres d’altitud. És un espai tan singular que només s’hi pot arribar amb l’emblemàtic Tren Cremallera, que enguany celebra 90 anys. Una zona sense cotxes envoltada de cims que freguen els 3.000 m que esdevé un referent mediambiental als Pirineus, ja que és la porta d’entrada al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser i ofereix propostes d’oci emmarcades al bell mig de la natura.