Cinema Catalunya
Cineclub Amics del Cinema de la Vall de Ribes
c/Major, 29 - Cinema Catalunya
17534 - Ribes de Freser
  • 644 045 512

Cartellera

Madalena

Sinopsi

La Madalena mai va tenir una vida senzilla a causa de ser una dona trans, i acaba en desgràcia quan l'assassinen per la seva realitat. Quan es troba el seu cadàver en una plantació de soia, tres joves, Luziane (Natália Mazarim), Bianca (Pamella Yule) i Cristiano (Rafael de Bona) es veuran acompanyats pel seu esperit en un país que continua matant a les persones LGTBIQ+.

Horaris: 

Dilluns 2 de gener: 18:00h

Utama

Sinopsi

A l'altiplà bolivià, una parella d'ancians quítxues porta anys vivint la mateixa vida quotidiana. Quan una sequera inusualment llarga amenaça tota la seva forma de vida, Virginio i Cisa afronten una greu situació que posarà a prova la seva relació i la seva resistència emocional davant la vida i les seves adversitats.

A més, l'arribada del seu net Clever, els donarà una nova visió sobre la necessitat de canvi en les seves vides i el nou sentit de les seves pròpies vides.

Horaris: 

Dissabte 7 de gener: 19:00h

42 segundos

Sinopsi

Pocs mesos abans de les olimpíades de Barcelona 92, la selecció espanyola de waterpolo sent que no està preparada i necessita un impuls si no volen fer el ridícul durant la competició.

Aquest gran canvi arriba amb un nou entrenador amb fama de dur. Gràcies a un esforç sobrehumà, al treball en equip i al suport de tot un país, l’equip demostrarà al món sencer que es pot arribar més enllà del que mai havien imaginat.

Horaris: 

Dissabte 14 de gener: 19:00h

Català

Avatar. El sentido del agua

Sinopsi

La pel·lícula ens trasllada deu anys després de la primera batalla de Pandora entre els Na'vi i els humans. 

En Jake Sully (Sam Worthington) viu tranquil·lament amb la seva família i la seva tribu. Ell i Ney'tiri han format una família i fan tot el possible per romandre junts, però es veuen obligats a abandonar la seva llar i explorar diferents i inhospitades regions de Pandora, endinsant-se al mar, fent pactes amb altres Na'vi i veient-se involucrats en una nova guerra contra els humans al resorgir una antiga amenaça.

Horaris: 

Dissabte 28 de gener: 17:30 | 21:30h