Cinema Catalunya
Cineclub Amics del Cinema de la Vall de Ribes
c/Major, 29 - Cinema Catalunya
17534 - Ribes de Freser
  • 644 045 512

Cartellera

Oppenheimer

Sinopsi

En temps de guerra, el brillant físic estatunidenc Julius Robert Oppenheimer (Cillian Murphy), al capdavant del 'Projecte Manhattan', lidera els assajos nuclears per a construir la bomba atòmica per al seu país. Impactat pel seu poder destructiu, Oppenheimer es qüestiona les conseqüències morals de la seva creació.

Des de llavors i la resta de la seva vida, s'oposaria fermament a l'ús d'armes nuclears i a l'encara més destructiva bomba d'hidrogen, passant a ser acusat de comunista en l'era McCarthy, qüestionada la seva lleialtat, sent titllat d'espia de la Unió Soviètica i obligat a dimitir de qualsevol funció pública..

Drama biogràfic de tall històric basat en 'American Prometheus', la biografia escrita per Kai Bird i Martin J. Sherwin sobre la figura del científic J. Robert Oppenheimer i el seu rol en la creació i desenvolupament de la bomba atòmica.

Horaris: 

Dissabte 9 de setembre: 19:00h
Diumenge 10 de setembre: 18:00h

20.000 especies de abejas

Sinopsi

Cocó, de vuit anys, no encaixa amb les expectatives de la resta i no entén per què. Tots al seu voltant insisteixen a anomenar-lo Aitor, però no es reconeix en aquest nom ni en la mirada dels altres. La seva mare Ane, submergida en una crisi professional i sentimental, aprofitarà les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa materna, on resideix la seva mare Lita i la seva tia Lourdes, estretament lligada a la cria d'abelles i la producció de mel. Aquest estiu que canviarà les seves vides obligarà aquestes dones de tres generacions molt diferents a enfrontar-se als dubtes i els temors.

Horaris: 

Dissabte 16 de setembre: 19:00h

Misión: Imposible. Sentencia mortal, parte uno

Sinopsi

Ethan Hunt (Tom Cruise) torna a la pantalla gran en el setè lliurament de la saga 'Missió Impossible'.

L'agent d'operacions de camp per al IMF, una agència d'elit dedicada a l'espionatge que s'encarrega de dur a terme perilloses i altament sensibles missions internacionals que han estat considerades com a "impossibles", torna a la càrrega juntament amb l'agent Ilsa Faust (Rebecca Ferguson).

En aquesta ocasió, tots dos hauran de fer front a una intel·ligència artificial anomenada 'L'Entitat' que manté en escac als governs de tota la Terra. Per a això hauran de comptar amb els seus vells amics Luther (Ving Rhames) i Benji (Simon Pegg), a més d'una nova incorporació a l'equip: la lladre Grace (Hayley Atwell).

Però Hunt haurà de fer front a un vell enemic del seu passat, amb el qual té comptes pendents i que sembla prestar servei a 'L'Entitat'.

Horaris: 

Dissabte 23 de setembre: 19:00h
Diumenge 24 de setembre: 18:00h