Cinema Catalunya
Cineclub Amics del Cinema de la Vall de Ribes
c/Major, 29 - Cinema Catalunya
17534 - Ribes de Freser
  • 644 045 512

Cartellera

VOSC
Petitet

Petitet

Sinopsi

Petitet és un gitano català que persegueix un somni. Ex-músic i fill d’un dels ‘palmeros’ del mític Peret, pateix una rara malaltia crònica que provoca alts graus de debilitat muscular. Passada la cinquantena, vol complir la promesa que li va fer a sa mare abans de morir: portar la rumba catalana als escenaris d’un gran teatre. El somin comença a fer-se realitat quan reuneix una banda de músics gitanos (genials però indisciplinats) per intentar tocar al costat d’una gran orquestra simfònica al Gran Teatre del Liceu!

Petitet és conscient que per portar a terme la seva promesa, haurà de superar molts obstacles: amb pocs recursos econòmics, haurà de fer ‘feinetes’ puntuals, com comprar i vendre ferralla. Tampoc té contactes de pes a les institucions i no li resulta fàcil accedir als músics de grans orquestres simfòniques. Malgrat tots els entrebancs i minvat de facultats per culpa de la malaltia, s’adonarà que en són molts (gitanos i no gitanos) aquells que ja han decidit mantenir-se fidels al seu costat i fer realitat el seu gran somni.  

Horaris: 

Dissabte 20 de juliol: 19:00h

Suspiria

Suspiria

Sinopsi

Susie Bannion (Dakota Johnson) és una jove nordamericana que viatja a Berlin per cursar els seus estudis de dansa a una de les escoles més prestigioses del món, dirigida per Madame Blanc (Tilda Swinton). El mateix dia que ingressa a l'escola, una de les alumnes recentment expulsada és assassinada. No es tracta d'un fet aïllat, fet que fa sospitar a la brillant estudiant sobre la implicació de l'escola en els homicidis. La seva desconfiança augmenta quan una companya li explica que abans que Pat morís, li va confessar que coneixia un terrorífic secret. Remake del clàssic giallo dirigit per Dario Argento el 1977, 'Suspiria'.

Horaris: 

Dilluns 5 d'agost: 22:00h
Dimarts 6 d'agost: 19:00h