Cinema Catalunya
Cineclub Amics del Cinema de la Vall de Ribes
c/Major, 29 - Cinema Catalunya
17534 - Ribes de Freser
  • 644 045 512

Cartellera

Verano del 85

Sinopsi

Estiu de 1985. A la costa de Normandia, Alexis (Félix Lefebvre) està passant les seves vacances en un resort ple de luxes. Malgrat que el normal per a la seva edat seria tenir aventures i gaudir dels esports aquàtics, Alexis ha fet un pacte d'amistat amb el seu millor amic, un jurament per a tota la vida. Lluny de gaudir dels seus desitjos de la pubertat, el jove fantasia amb la mort. Així, al llarg d'aquests dies estivals, Alexis començarà a créixer i, fins i tot, tindrà temps per a trobar al primer amor.

Horaris: 

Dissabte 2 de gener: 19:00h

Pinocho

Sinopsi

Adaptació de la famosa història, basada en el llibre de Carlo Collodi 'Les aventures de Pinotxo' (1883), sobre un titella de fusta que es converteix en un nen de veritat i té com a pare Geppetto (Roberto Benigni), un pobre i solitari tallador de fusta. Com qualsevol nen, Pinotxo sent curiositat pel món i aprèn per assaig i error. En un món entre la realitat i la fantasia, en una Itàlia rural i atemporal, Pinotxo inicia un viatge que l'enfrontarà cara a cara amb la natura, el regne animal i el món de la imaginació.

Horaris: 

Dissabte 23 de gener: 19:00h
Diumenge 24 de gener: 18:00h

Rauf

Sinopsi

En Rauf, un noi kurd d'onze anys, té un amor platònic. Per això busca el rosa per tot arreu. Les flors, són el símbol de la resistència davant un món que es fon a negre progressivament, una rebel·lió de desitjos que no es compleixen i la llum que hi ha rere les vides que són imperfectes.

Horaris: 

Dissabte 30 de gener: 19:00h