Cinema Comtal
c/Pirineus, 8
17500 - Ripoll
  • 972 702 291

Cartellera

Las ilusiones perdidas

Sinopsi

Adaptació de la novel·la homònima de Honoré de Balzac, que ens situa en el segle XIX per narrar la història de Lucien, un jove francès que somia amb forjar el seu destí com a poeta. Per a això abandona el seu poble i es trasllada a París amb l'ajuda del seu mecenes...

Horaris: 

Divendres 27 de maig: 21:30h (VOS)

Doctor Strange en el multiverso de la locura

Sinopsi

En aquesta nova aventura, el Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) posarà a prova els límits dels seus poders i això el portarà a explorar una nova dimensió de les seves capacitats. Després d'haver fallat el seu encanteri, quan intentava ajudar a Spider-Man (Tom Holland) amb la seva identitat secreta, ha de recórrer a una vella amiga, Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) per a esmenar el seu error.

Com mai abans, el famós embruixador de Marvel explorarà els foscos racons del multivers, on haurà de comptar amb nous i vells aliats si vol sobreviure a les perilloses realitats alternatives de l'univers i enfrontar-se a un nou misteriós enemic.

Horaris: 

Dissabte 28 de maig: 18:00h
Diumenge 29 de maig: 17:00h

Downton Abbey. Una nueva era

Sinopsi

Tornada a la pantalla gran dels protagonistes de la coneguda sèrie de televisió que reuneix l’emblemàtic repartiment per embarcar-lo en un viatge al sud de França, on es revelarà el misteri de la vila acabada d'heretar per la comtessa vídua.

Horaris: 

Dissabte 28 de maig: 20:30h
Diumenge 29 de maig: 19:30h
Dilluns 30 de maig: 21:00h