Casal Germandat
Carrer Nord, 2
43783 - La Pobla de Massaluca

Cartellera

Monkey Man

Sinopsi

En Kid (Dev Patel) és un home anònim que es guanya la vida competint cada nit en un brut club de lluita clandestí a l'Índia. Nit rere nit, portant posada una màscara de goril·la, és colpejat fins a sagnar per lluitadors més populars. És la seva manera de subsistir en un món dominat per l'avarícia i sense valors espirituals.

Després d'anys d'ira reprimida, Kid, aconsegueix convertir-se en un guerrer letal. Serà llavors quan posi en pràctica la seva venjança, per la la seva mort de la seva mare sent ell un nen, i per a defensar a les classes més desfavorides dels líders corruptes.

Pel·lícula d'acció i suspens inspirada en Hánuman, el déu bufó de la mitologia hinduista caracteritzat per la seva força i la seva humilitat.

Horaris: 

Diumenge 5 de maig: 18:30h

Sangre en los labios

Sinopsi

Thriller de venjança que narra l'electritzant història d'amor i crim entre Lou (Kristen Stewart), una solitària gerent de gimnàs, i Jackie (Katy O’Brian), una nouvinguda a Las Vegas a la recerca del seu somni de ser culturista. 

Com una frenètica reacció en cadena, la seva passió les empenyerà cap a la violenta xarxa criminal de la família de Lou. Excessos, ambició i amor explosiu combinats amb el drama d'una família.

Horaris: 

Diumenge 12 de maig: 18:30h

Garfield, la película

Sinopsi

El mundialment famós Garfield, el gat casolà que odia els dilluns i que adora la lasanya, està a punt de viure una aventura al salvatge món exterior! Després d'una inesperada reunió amb el seu llargament perdut pare –el descurat gat de carrer Vic– Garfield i el seu amic caní Odie es veuen forçats a abandonar les seves vides perfectes i consentides, en unir-se a Vic en un hilarant i molt arriscat atracament.

Horaris: 

Diumenge 19 de maig: 18:30h

El último verano

Sinopsi

Anne, una advocada brillant que viu amb el seu marit Pierre i les seves filles, entaula gradualment una relació apassionada amb Theo, el fill de Pierre d'un matrimoni anterior, posant en perill la seva carrera i la seva vida familiar.

Horaris: 

Diumenge 26 de maig: 18:30h