Cinema Municipal Horta de Sant Joan

Cartellera

Dragonkeeper. Guardiana de dragones

Sinopsi

És un moment complicat en l'antic imperi xinès. Els dracs, que en una altra època van ser amics i aliats dels homes, porten anys sent caçats i engabiats.

En una remota fortalesa a les muntanyes, una nena ajuda a escapar a l'últim dels dracs i s'uneix a ell en una apassionant missió per a recuperar el tresor més preuat: l'últim ou de drac, robat per un malvat embruixador que vol explotar el seu potencial màgic per a aconseguir la immortalitat. 

Adaptació de la primera de les sis novel·les de la saga literària homònima de l'australiana Carole Wilkins.

Horaris: 

Diumenge 5 de maig: 18:00h

Ooh la la!

Sinopsi

L'Alice (Chloé Coulloud) i en François (Julien Pestel) estan a punt de casar-se i decideixen reunir les seves dues famílies perquè es coneguin. Per a l'ocasió, han preparat un regal molt especial per als seus pares: unes proves d'ADN perquè tots puguin conèixer el orígen dels seus avantpassats.

Però la sorpresa es converteix en fiasco quan els Bouvier-Sauvage, una gran família aristocràtica, i els Martin, molt més modestos, descobreixen els resultats, que són, per dir-ho d'alguna manera... inesperats.

Horaris: 

Diumenge 19 de maig: 18:00h

Siempre nos quedará mañana

Sinopsi

Roma, any 1946. La Dèlia (Paola Cortellesi) té tres fills i el seu marit és l'esquerp Ivano (Valerio Mastandrea), que la menysprea i la maltracta. En acabar la guerra mundial, tots dos intenten tirar la seva família endavant amb diverses feines en les quals no guanyen gaires diners.

Però un dia, una meravellosa notícia els canvia la vida: Marcella (Romana Maggiora Vergano), la filla gran, acaba de comprometre's amb Giulio (Francesco Centorame), un noi molt simpàtic de bona família. La Dèlia està molt il·lusionada amb aquest nou començament que portarà un futur millor per a tots, fins que rep una misteriosa carta que promet canviar els plans de tota la família per sempre.

Horaris: 

Diumenge 26 de maig: 18:00h