Jump to navigation
Nova edició del cicle 'Parlem de Formatge', una proposta gastronòmica on els i les assistents podran gaudir showcookings i tastos de plats com el panet farcit amb ceba de Coll de Nargó o d'una minihamburguesa ecològica de Ca l'Andreu amb formatge fresc de cabra de l'Oliva.
Dissabte 14 de març: 11h | Plaça Patalín: Panet farcit amb ceba a càrrec de Salvador Maura del Mas d'Eroles 12h | Plaça Patalín: A la recerca d'un maridatge ideal amb Vicky Mateu, sommelier de l'Infús 13h | Plaça Patalín: Viatge de sensacions gastronòmiques a càrrec de Menja’t l’Alt Urgell 17h | Espai Ermengol: Berenar amb el Petit Neu del Cadí a càrrec de la Cooperativa Cadí
Dijous 26 de març: 20h | Espai Ermengol: Presentació del llibre 'Formatgeries Artesanes de Catalunya' i tast comentat
Activitats gratuïtes
Inscripció prèvia al correu info@espaiermengol.cat o trucant al telèfon 973 351 511 (Turisme Seu)
Ajuntament de la Seu d'Urgell
Web Ajuntament de la Seu d'Urgell Web Espai Ermengol Facebook Espai Ermengol