Estació de muntanya d'Espot
Estació de muntanya d'Espot
Carretera Berradé, s/n
25597 - Espot
  • 973 621 199
  • info@skipallars.cat
Competicions d’esports de neu a Espot
Emoció a un sol pas

Ubicada a les portes del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, Espot ofereix més de 25 quilòmetres esquiables, fet que li ha permès ser un indret ideal i homologat per a competicions d’esports de neu.

Sortida Starlight – Taller d’astronomia

A Espot durant l’hivern es poden fer diferents activitats com el Parc Lúdic, Bateig de neu, Kilòmetre Vertical (Cursa Virtual amb esquís de muntanya), una cursa sense data ni hora disponible des de l’app mòbil d’Espot o les Sortides Starlight – Taller d’astronomia, on gaudir d’un dels cels nocturns de muntanya més espectaculars dels Pirineus que es converteix en un dels seus plats forts de l’estació.

Accés a pistes

Aquest hivern, s’estrenen noves màquines de venda i recollida de forfets que permeten una millora de l’accés a pistes. Espot disposa de diversos certificats de qualitat, com el de gestió mediambiental ISO 14001, la Q de qualitat d’ICTE, el certificat d’Equipament Familiar (ACT), i els segells d’Applus i de Safe Tourism Certified que acrediten l’estació com a espai segur davant el risc de contagi.

Més informació

Al Pallars se situa l’estació de muntanya d’Espot en un paisatge alpí espectacular d’alta muntanya, on les persones usuàries esquien per mig de frondosos boscos de pi negre. Donada la seva ubicació, l’estació garanteix la neu tot l’hivern amb més del 60% del domini esquiable amb neu produïda.

Horaris

L'horari d'obertura de l’estació és de 9 a 17h, i l’horari d'atenció al client és de 8:30 a 16:30h en temporada d'hivern.