Estació de muntanya de Port Ainé
Estació de muntanya de Port Ainé
Estació de Muntanya Cota, 2000
25594 - Rialp
  • 973 621 199
  • info@skipallars.cat
Snowpark a Port Ainé
Diversió a un sol pas

Amb una cota màxima de 2.440 m d’altitud, l’estació ofereix més de 26 km de domini esquiable que gràcies a la seva localització és considerada una de les estacions de muntanya amb més qualitat de neu de Catalunya.

Circuit infantil 'Lo Gall Fer'

Aquesta temporada d’hivern a Port Ainé es pot aparcar al nou aparcament Rabasta amb capacitat per a 290 vehicles, també hi ha noves màquines de venda i recollida de forfets i l’exposició 'Tots podem ajudar el Gall Fer', que es mostra per primera vegada a l’estació.

Parc Lúdic de Port Ainé

Durant l’hivern es poden fer tota mena d’activitats, entre les quals destaquen el Parc Lúdic i d’Aventura, fer un Bateig de neu i les Sortides amb màquines retrac.

Port Ainé està acreditada amb diversos certificats de qualitat, com el de gestió mediambiental ISO 14001, la Q de qualitat d’ICTE, el certificat d’Equipament Familiar (ACT), i els segells d’Applus i de Safe Tourism Certified.

Més informació

L’estació de muntanya de Port Ainé se situa en un indret idoni per viure autèntiques experiències hivernals aptes per a tots els públics. Situada dins el massís de l’Orri, al municipi de Rialp, la seva zona d’influència es troba el Parc Natural de l’Alt Pirineu, el més extens de Catalunya i representa el 55,5% del territori total del Pallars Sobirà.

Horaris

L'horari d'obertura de l’estació és de 9 a 17h i l’horari d'atenció al client és de 8:30 a 16:30h en temporada d'hivern.