Família
,
2020
Dimecres 30 de desembre, 17:30h
Casal Municipal
Ascó

Espectacle 'Més que màgia!'

En el marc de les activitat de Nadal a Ascó, espectacle 'Més que màgia!' amb el Mag Stigman, un espectacle de màgia, coreografies i malabars amb bon rotllo i molta diversió.

Sinopsi: 

El Mag Stigman, il·lusionista acompanyat a l'escenari per la seva ajudant, presenta un espectacle visual, entretingut, ple d'efectes màgics i dansa moderna. Els espectadors podran participar a l'màxim en aquest xou, combinació d'il·lusionisme, ball i malabars, que garanteix bon rotllo i molta diversió per a tota la família.

Stigman, l'únic il·lusionista que fa màgia i balla a el mateix temps, farà que la seva companya es quedi surant en l'aire, realitzarà sorprenents efectes de màgia amb foc, manipularà objectes de la vida quotidiana, presentarà el joc més marrà de el món, i entre altres, mostrarà sorprenents actes d'escapisme.

L'espectacle junta la màgia amb les coreografies, fent una proposta dinàmica, divertida i molt colorista. Tot això amb la important participació dels voluntaris que vulguin pujar a l'escenari a col·laborar. En definitiva, molt més que màgia en viu i en directe! L'espectacle està dirigit a tots els públics.

Organitza: 

Ajuntament d'Ascó

Més informació: 

  • imatge de control 1per1