Família
,
2021
Diumenge 10 de gener, 12h i 18h
Teatre de l'Aurora
Igualada

Teatre familiar 'Raspall'

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia presenten la sisena edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que permet veure al Teatre de l'Aurora els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca.

'Raspall' és un conte de Pere Calders que ens parla de la necessitat de jugar, d’imaginar i de creure en la fantasia. El realisme màgic de l’autor català s’expressa en aquest relat per a infants que es va recollir a 'Cròniques de la veritat oculta' i que la companyia del Teatre Nu va adaptar al teatre i estrenar l’any 2012 al Festival Grec de Barcelona. La seva creació recull el joc de l’autor, i el posa sobre l’escenari, per oferir una proposta en què la complicitat i la veritat dels infants es contraposa amb la fredor i la lògica dels adults.

Horari: 

12h i 18h

Sinopsi: 

Com es va sentir el nen Sala el dia que els seus pares van donar el Turc, el seu gos estimat, a la flla del jardiner? Què va haver de fer per omplir el buit que deixava la seva absència? Ho expliquen dos actors que troben en els objectes abandonats a les golfes els millors companys per endinsar-nos en un món de fantasia que només els més petits entenen del tot.

Preu: 

8€ | 6€
Comprar entrades online aquí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1