Jump to navigation
Mes de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Del 5 d'octubre a l'1 de desembre
Del 15 de novembre a l'1 de desembre
De l'1 de novembre al 15 de desembre
Del 14 de novembre al 15 de desembre
En el marc de la XXVIII Mostra de Jazz de Tortosa, 18a edició de les Jornades de la Cuina cajun amb tapes, plats i menús que els restauradors del municipi han preparat per a l'ocasió.
Establiments amb cuina cajun: Restaurant Lo Paiolet | Restaurant del Parador de Turisme | Monclús Licors Gotim | Boka | Lo Portal de Tamarit | Sabor a Tango | Los Banys | Restaurant L'Olivera | Tanins Vinoteca | Green Way Crew | Forn de la Canonja | La Placeta Curto Berenguer
> Més detalls i preus aquí - enllaç.
La cuina Cajun es defineix com a rústica i de preparació senzilla. Això no està en contradicció amb la intensitat del seu sabor, ja que per ser autènticament cajun ha d’incloure, entre d’altres ingredients, el picant.
Cuina que es va desenvolupar al Delta del Mississipí (bressol del Jazz), i amb paral·lelismes amb la cuina d’aquestes terres, la cajun és una cuina rica en sabors i productes com els arrossos, les verdures, el peix i les aus. Influïda pels colons francesos, espanyols i molts immigrants africans, és per aquestes influències que és una de les cuines mes refinades dels Estats Units.
Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa i Acadèmic.
Web Mostra de Jazz de Tortosa Facebook Mostra de Jazz de Tortosa